logo

Cumhur İttifakı Adayı Mevlüt Öztekin Projelerini ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Cumhur İttifakı Adayı Mevlüt Öztekin Projelerini ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Mevlüt Öztekin Projelerini ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin’in, projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttığı toplantı büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

2 Mart Cumartesi günü Saat:19:30’da Yahya Kemal Spor Salonu’nda gerçekleşen Proje ve Aday Tanıtım Toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya,  AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti 24.Dönem Milletvekili Ekrem Erdem, Cumhur İttifakı ve AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin’in AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti ve MHP meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, “Bizler 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan aşk ile koşarak çalmadık kapı girilmedik tek bir gönül bırakmadan samimiyet, tevazu ve gayret ile çalışarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin tesis ettiği Cumhur İttifakını 1 Nisan sabahı Kağıthane Belediye Başkanı olarak Mevlüt Öztekin’i İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da Binali Yıldırım’ı seçtireceğiz inşallah” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Cumhur İttifakı ve AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin, “31 Mart’a kadar çok çalışacak, geceyi gündüzümüze katacak ve birlikte Kağıthane’ye güzel bir gelecek hazırlayacağız. Bu geleceğin öznesinde kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, çocuklarımız büyüklerimiz ve tüm Kağıthaneliler olacak. Bu gelecekte yaşam en güzel yorumu, doğa en güzel yeşiliyle, farklılıklarımız en zengin haliyle yerini alacak. Biliyoruz ki başaracağız. Çünkü başarma azmimiz Kağıthane sevgimiz gibi kalpten. Kalbimiz, Kağıthane diyor” dedi.

53 PROJE KAĞITHANELİLERİ HEYECANLANDIRDI

Öztekin yaptığı selamlama konuşmasının ardından projelerini açıkladı. 53 projeyle vatandaşların karşısına çıkan Öztekin,  en çok projeyi gençlere ve çocuklara ayırdı. Bağımlılıkla mücadele merkezi ve vloggerlar için stüdyo bizden projesi en dikkat çeken projeler arasında yer aldı. Çocuklar için uygulamalı eğitim projesi, uzay evi, engelliler kampüsü, siber güvenlik eğitimi, kültür sanat akademileri ve çocuk kütüphaneleri diğer dikkat çeken projeler arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projelerinden olan Millet Kıraathaneleri ile Millet Bahçeleri de Öztekin’in projeleri arasında yer aldı. Öztekin’in projeleri vatandaşlardan tam not aldı.

Daha sonra 37 meclis üyesi adayını ve yedek üyelerini tek tek tanıtan ve kürsüye davet eden başkan adayı Mevlüt Öztekin, adaylara birlikte vatandaşları selamlayarak toplu resim çektirdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2737 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.