logo

Cumhur İttifakı ve 24 Haziran Seçimleri

Cumhur İttifakı ve 24 Haziran Seçimleri

Cumhur İttifakı ve 24 Haziran Seçimleri

Yeni anayasamıza uyum sağlamak ve yeni Reis-i Cumhur Meclis Sistemini ruh ve manası ile hayata geçirmek için; Türkiye, 24 Haziran 2018’de seçime gidiyor.

Demokrasinin hak ve hukukun üstünlüğü prensibine uygun uyumu, kanunlarının işleyebilmesi ve Türkiye’nin seçimleri erkene alması ve kötü niyetlere fırsat vermeden karar verilen 24 Haziran seçimlerinin milletimize, memleketimize huzur, emniyet ve barış getirmesini diliyorum.

Seçimlere AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı ile seçime birlikte girmektedir. Millet teveccüh eder ve Milli İrade Cumhur İttifakını seçtiğinde Türkiye’ye ayak bağı olan ve enerjimizi boşa harcayan, zaman tüketen parlamenter sistemin ebedi olarak sonu olacaktır. Güçlü Cumhurbaşkanlığı, güçlü meclis ve bağımsız yargı adaletle karar verecektir. Seçim sonucunda Türkiye sınıf atlayacak, milletin istediği adil idareye kavuşacaktır.

Vatanseverlerin birlik ve dirliği için adil bir yönetime ihtiyaç vardır. Güçlü icra, güçlü hükümet, adalet ile yöneterek fakir fukaranın günahlarını almamaları gerekir. Yöneticilere yakışan demokratik, şeffaf, vicdanlı ve adaletle hareket etmeleridir.

Türkiye bu seçim sonucunda sınıf atlayacak ve birçok problemleri arkasında bırakacaktır. Onun için Güçlü Türkiye’ye, Tek Yürek Türkiye gerekmektedir. Seçimlerden sonra yatırımlar durmayacak, hareket edecek ve ülke üretmeye devam edecektir. Her proje ile birlikte büyüyeceğiz.

61 Anayasası ve 80 Anayasası Türkiye’de sivil milli iktidarın yetkilerini kısmak ve onu egemen kılmamak üzere 15-20 organ anayasaya ekleyerek demokrasi yerine devlet ideolojisine düçar olmuştur. Bu seçim de milli iradeyle Türkiye’nin önü açılacak ve Türkiye’nin gerçek egemenliği gerçekleşmiş olacaktır.

Bizler bu kararımızla; milletine, ülkesine, istiklaline ve istikbaline olduğu gibi ekonomisine de sahip çıkarak, suni algılar ve kötü niyetlere de set çekmiş olacağız. Türkiye’de ekonomik kriz olmasını isteyenlere şamar tokadının vurulması, en doğal bir harekettir.

Dünyada ilk 10 devletin içinde inşallah Türkiye olacaktır. Milli geliri, iki trilyon dolara çıkacaktır. Fert başına düşen milli gelir 20-25 bin doları bulacak ve Türkiye’nin yüzü gülecektir. Türkiye’nin önü açılacaktır.

Türkiye, kendi bölgesinde ve küresel dünyada mutlaka tarih şuuru içinde milli ve yerli olarak hayat bulacak ve 80 milyondan fazla insanın mutluluğuna vesile olacaktır.

Hasbahçe Gazetesi’nin bu mukaddes davanın gerçekleşmesi hususunda gece gündüz çalıştığını ve taşın altına tüm coşkunların el koyduklarını görüyor ve yakından takip ediyorum. Ayetullah Coşkun kardeşimin ve muhterem babaları Muzaffer Coşkun’un basın ve inanç hayatında iz bırakan hizmetlerinin devamını diliyorum.

Hak gelince mutlaka batıl zail olacaktır.

Bu seçimlerde hak davasını savunanlar inşallah kazanacaktır.

Avukat Mustafa Kuran
Türkiye Hukukçular Birliği Genel Başkanı

Etiketler: » » » » » » » » » »
1326 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.