logo

Daha Güçlü Bir Kağıthane İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Daha Güçlü Bir Kağıthane İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Daha Güçlü Bir Kağıthane İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin ile 31 Mart yerel seçimlerini ve aday adaylığı sürecini konuştuk…

Aday adaylığı sürecinin Genel Merkezin açıklayacağı takvimle başlayacağını ifade eden AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bu süreçte teşkilatımızın bütün kademeleriyle, Milletvekillerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, İlçe Yönetimi ve Belediye Başkanımızla birlikte dolu dolu bir çalışma yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedefler doğrultusunda seçimlerden sonra da gece gündüz çalışmaların devam ettiğini ifade eden Öztekin, “Bu kapsamda mahalle başkanlıklarında ve mahalle yönetimlerinde de bir değişim ve yenilenme yaptık. Böylece yeni bir farkındalık oluşturarak, daha fazla seçmene ulaşmayı hedefliyoruz. Bu çalışma ile birlikte 19 mahallemizde irtibat noktalarımızı açacağız. Her kademeden teşkilat mensupları bu irtibat noktalarında vatandaşlarla birlikte olacak. Yeni dönemde sandık esaslı olarak çalışacağız ve bu irtibat noktalarındaki buluşma ve bütünleşmelerle bütün Kağıthanelilere ulaşacağız”

Yerel seçim sürecinde milletvekillerinin bizzat sorumlu oldukları ilçelerde teşkilat mensuplarıyla birlikte çalışacaklarını ve bunun çok etkili olacağını ifade eden Öztekin, “Biz istişareye her zaman önem veriyoruz. Bu çerçevede geçmişte görev yapan arkadaşlarımızı da bu sürecin içerisine dâhil edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı olarak daha güçlü bir Kağıthane için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET                                

Öztekin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili olarak da “Adaylarımızın tevazu sahibi, alçak gönüllü, samimi, adil, çalışkan ve liyakat sahibi olmasına özen gösteriyoruz. Milletin değer verdiği, kimsenin adayı değil milletin adayı olmalarına dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatının ne kadar başarılı olduğunu, birlikte çalıştığımız 24 Haziran seçimlerinde yaşadık, gördük. Önümüzde 31 Mart Yerel seçimleri var. Bu seçimlerde çıtanın daha da yukarıda olmasını arzu ediyoruz. Kağıthane’nin seçimlerdeki önemi ortada, dolayısıyla bu konuda daha da gayretli olmamız gerekiyor. Ben bu konuda teşkilat mensuplarımıza güveniyorum. Hep birlikte başaracağız inşallah” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2239 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.