logo

Daha Temiz Kağıthane İçin El Ele

Daha Temiz Kağıthane İçin El Ele

Daha Temiz Kağıthane İçin El Ele

daha-temiz-kagithane-icin-el-ele2004 yılından bu yana yapmış olduğu çevre yatırımlarıyla Kağıthane’nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, ilçeyi temiz tutmak adına bir çok çalışma yapıyor.

Belediye bünyesinde bulunan toplam 40 adet çöp toplama kamyonu ile her akşam saat 21.00’da çıkartılan çöpler sokak, mahalle ve caddelerden günlük olarak toplanıyor.

kagithane-cop-taksi

Kamyonların giremeyeceği kadar dar olan sokaklarda bulunan çöpler ise belediye bünyesinde bulunan 3 adet Çöp Taksi ile toplanıyor. Kamyonlara göre daha küçük boyutlarda olan çöp taksiler, birçok sokakta düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

kagithane-caddeleri-temizleniyor

Çöp toplama işlemlerinin dışında vatandaşlardan gelen talepleri de ivedilikle yerine getiren Kağıthane Belediyesi, talebe göre de bir çok sokak ve caddeyi sabunlu su ile yıkayarak ortaya çıkan tozlardan vatandaşların ve esnafın zarar görmesini engelliyor.

Sevgili Kağıthaneliler, biliyorsunuz; çöpleriniz günlük toplanmakta, cadde ve sokaklarımız her gün süpürülmektedir.

Daha düzenli bir hizmet sunulması ve daha temiz bir Kağıthane için lütfen çöp poşetlerinizi ağzı bağlı şekilde ve Saat:21.00’da kendi kapınızın önünde olacak şekilde dışarı çıkarınız.

Etiketler: » » » » » » » »
1273 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.