logo

Dalkıran Ailesinin Acı Günü

Dalkıran Ailesinin Acı Günü

Saadet Partisi Kağıthane, Hürriyet Mahallesi Temsilcisi Mehmet Dalkıran’ın muhterem eşi Gül Dalkıran, beklenmedik bir kaza sonucu vefat etmiştir.

Olay, 8 Ağustos Pazartesi günü Saat:14.30 sıralarında, Kağıthane Hürriyet Mahallesi Manolya Sokak’ta meydana geldi. Evde temizlik yapan Gül Dalkıran(41), camları silerken dengesini kaybederek 5. kattan düştü. 112’ye bildirilmesiyle olay yerine Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Gül Dalkıran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevre güvenliği alarak olay yeri inceleme çalışmaları yaptı. Eşinin düştüğünü haber alarak gelen Mehmet Dalkıran, hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından 3 çocuk annesi Gül Dalkıran’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mehmet Dalkıran ve Ailesine Sabırlar Diliyoruz

Cenazesi, 9 Ağustos Salı günü Çağlayan Yeni Camiinden ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Gül Dalkıran hanımefendinin cenaze namazına eşi, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Yönetimi, Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak ve yönetimi, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Başımız Sağolsun

Vefat haberini alan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Kağıthane, Hürriyet Mahallesi Başkanımız değerli kardeşim Mehmet Dalkıran’ın eşi elim bir kaza sonucu vefat etti. Acımız büyük ve tarifi zor. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet, makamı ali olsun. Allah Dalkıran ailesine sabır versin. Başımız sağolsun” dedi.

Tüm aileye başsağlığı ve sabır dileriz

Vefat haberini alan Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür ATAK ise “Saadet Partisi Kağıthane, Hürriyet Mahallesi temsilcimiz Sayın Mehmet Dalkıran’ın muhtereme eşi -beklenmedik bir kaza sonucu- vefat etmiş ve bizleri derinden üzmüştür. Saadet Partisi Kağıthane ilçe teşkilatımız adına, Cenabı Hak’tan merhumeye rahmet, başta Mehmet Dalkıran kardeşimiz olmak üzere tüm aileye başsağlığı ve sabır dileriz. Mekânı cennet olsun inşallah” dedi.

Dualarınızı eksik etmeyin

Eşi Mehmet DALKIRAN, “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Biricik hayat arkadaşımı, Gülümü beklenmedik bir kaza sonucu kaybettik. Emanetlerine evlatlarımıza son nefesime kadar sahip çıkacağım. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Uzaktan yakından cenazemize katılan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Mehmet Dalkıran kardeşimizin muhterem eşi Gül Dalkıran hanımefendiye Allah’tan rahmet ve mağfiret, Saadet Partisi camiasına, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun. Ruhu için El-Fatiha.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » »
2714 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.