logo

DALYAN KÖY KÖFTE SALONU TUZLA’DA AÇILDI

DALYAN KÖY KÖFTE SALONU  TUZLA’DA AÇILDI

DALYAN KÖY KÖFTE SALONU TUZLA’DA AÇILDI

Dalyanlar İnşaat Mim.Müh.İnş.Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dalyan, bir süre önce devir aldığı Dilek Pastanesi’nin yanına “DALYAN KÖY Kasap, Et, Köfte ve Döner Restaurant”ı açtı.

Dalyan Köy Restaurant, 23 Nisan Pazar Günü Saat: 13.30’da Cami Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No: 58 Tuzla adresinde açıldı. Lezzet ve hizmet bir arada sloganıyla yola çıkan İş Adamı Mustafa Dalyan Tuzla halkına önemli bir iş yeri daha kazandırmış oldu.

Tuzla’da hizmete başlayan Dalyan Köy Köfte salonu açılışını Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı yaptığı açılış konuşmasında, “Tuzlamız köfte ve balığı ile meşhur. Bir gastronomi ilçesi olma yönünde hızla ilerliyoruz. Bütün yatırımlarda bu nokta da ilerliyor. Artık İstanbul’da Tuzla’nın bu spesifik özelliğini herkesin bilmesi ve açılan her yeni işletmenin ise Tuzlamıza ayrı bir anlam ve bu vizyon doğrultusunda bize bir değer katmaktadır. Bu yatırımı yapan Mustafa Dalyan beye çok teşekkür ediyorum. Tuzlamız için İstanbulumuz için hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunması diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk’te Açılışa Renk Kattı

Sanat dünyasının iki ünlü ismi Safiye Soyman ve Faik Öztürk’te açılışa renk kattı. Faik Öztürk’ün ocak başına geçtiği salonda 1.500 kişiye köfte ekmek ikram edildi. Açılışta yaklaşık 500 kilo et tükendi.

Açılış gününde İş Adamı Mustafa Dalyan’ı sevenleri de yalnız bırakmadı. UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli’nin yanı sıra gazeteci dostları, Tuzla Belediyesi Meclis üyeleri ve iş adamları da katılım sağladı.

Müşteri memnuniyeti için İşletme Müdürü Cenk Tonguç ile birlikte personel ve ustalar yoğun çaba harcadı. Köfte ve dönerin lezzetini tadan davetliler ustaları tebrik etti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2798 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.