logo

Dekorasyonda Çözüm Ortağınız: Teknikel Ahşap Dekorasyon

Dekorasyonda Çözüm Ortağınız: Teknikel Ahşap Dekorasyon

Dekorasyonda Çözüm Ortağınız: Teknikel Ahşap Dekorasyon

Konforlu yaşam alanları sunan dairelerde, dekorasyon da alanın kullanışlılığı kadar önemlidir. Peki, neler seçmeli, daireleri nasıl dekore etmeli? Nerden almalı?

https://www.teknikelahsap.com – Tekinel Ahşap Dekorasyon

Ahşap Mobilyalar, Dairelerin Vazgeçilmezi

Basit, modern ve kullanışlı yaşam alanları ile daireler, ülkemizde son dönemde lüks daire seçiminde trend olmaya başladı. Geniş alana sahip bu dairelerin dekorasyonunda ahşap mobilyaların ön plana çıktığını belirten Teknikel Ahşap Dekorasyon Şirketi Sahibi Ekrem Korkmaz, “Ülkemizde son dönemde yaşam alanları sunan daireler yaygınlaşmaya başladı. Bu dairelerin dekorasyonunda ise özgür bir anlayış hâkim. Dekorasyon için seçilen eşyaların ahşap mobilyalar olabileceğini unutmayın, mekânınıza hoş bir hava katacaktır” dedi.

Konu hakkında görüş aldığımız Teknikel Ahşap Dekorasyon Şirketi Sahibi Ekrem Korkmaz, Teknikel Ahşap Sanayi, faaliyetlerini 1991 yılından itibaren özel siparişler, kapı, mutfak dolabı, hareketli ve sabit mobilya Dekorasyon alanlarında, tasarım ve üretimlerini sürdürmekle beraber, dönem içerisinde görsel televizyon çekim stüdyoları, müzik sektöründe ses kayıt stüdyolarıyla üretim yelpazesini genişletmiştir. 2005’li yıllardan sonra gelişen AVM sektörüyle alakalı olarak, üretim çeşitliliğini artırmak suretiyle, mağaza konseptleri, paslanmaz askı stantları, otel mobilya gurupları gibi alanlarda tasarım ve üretimlerini devam ettirmektedir.

  

2008 yılından sonra kurumsallaşma ve markalaşma sürecine girmiş olan şirketimiz tüm üretim kategorisinde faaliyetlerini sürdürmekle beraber hazır mobilya sektörüne yönelik olarak, yetişkin yatak odası, bebek ve çocuk mobilyaları alanında sıra dışı tasarımıyla tomurcuk adı altında üretmiş olduğumuz ürünlerimizi güvenli alışveriş sistemiyle https://www.teknikelahsap.com/shop  sitemizde satışa sunmuş bulunmaktayız. Sizde hayal ettiğiniz sıra dışı ahşap dekorasyon tasarımlarınızı, projelerinizi, bizimle gerçeğe dönüştürebilirsiniz” dedi.

 

Ahşap Dekorasyon Projeleri

Mimari Projeler: Özel Mobilya imalatı, Ahşap Mobilya Dekorasyonu, Otel Mobilyaları, Ahşap Tasarımlar, Ofis Mobliyaları, Mağaza Mobilyaları

Mobilya Tasarım: Ahşap Mutfak Dolabı modelleri, Ahşap Yatak Odaları modeller, Ahşap Salon Mobilyaları, Ahşap Mobilya

 

Mobilya Dekorasyon: Ahşap Banyo Dolabı, Mobilya Dekorasyon örnekleri, Ahşap Kapı modelleri, Ahşap Dekorasyon uygulamaları

Ağaç Mobilya: Ağaç masa, Kütük Mobilya, Ağaç Mobilya Dekorasyon, Kök Ahşap

 

Online Satış: Bebek ve Çocuk Odaları, Bebek Beşikleri, Komodin ve Şifonyer, Gardrop

İrtibat:

Yeşilce Mah. Bağış Sokak. No:1/1 – Kağıthane / İstanbul

https://www.teknikelahsap.com

info@teknikelahsap.com 

0212 280 64 25

0533 221 60 90

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2357 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.