logo

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ Oldu

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ Oldu

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ Oldu

İstanbul’un 39 ilçesi için partinin ilke ve kriterlerine uygun isimlerin tespit edilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisi il ve ilçe başkanlarını tek tek belirliyor…

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Ağustos ayında İstanbul İl Başkanlığına Mehmet Gürol AYAN’ı, Aralık ayında ise Kağıthane İlçe Başkanlığına Lider PARLAKYILDIZ’ı atadı.

Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ Oldu

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Gürol AYAN, DEVA Partisi Kağıthane Kurucu İlçe Başkanlığı görevine Lider PARLAKYILDIZ’ı atadı. PARLAKYILDIZ, kendisine görevi layık gören partisinin il başkanına ve tüm yöneticilerine teşekkür etti.

Konu hakkında görüş aldığımız Lider PARKLAKYILDIZ, “Şahsımı bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a, İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Gürol AYAN’a, Genel Merkezimize ve İstanbul İl teşkilatımıza teşekkür ederim. Vatanımıza fayda sağlamış, milletimize hizmet etmiş, eden ve edecek her bir hemşerimizden Allah razı olsun” dedi.

PARLAKYILDIZ ,”Biz de bu şuurla katılımcı, çoğulcu, şeffaf ve demokratik yönetim anlayışıyla, temel hak ve hukukun üstünlüğünü unutmadan Kağıthane’mize hizmet edeceğimizin sözünü veriyor, onurunu yaşıyorum. Çok kıymetli Kağıthaneliler, Kağıthane’mize DEVA hayırlı olsun” dedi.

Tevfik Lider PARLAKYILDIZ kimdir?

1986 İstanbul Kağıthane’de doğdu. 2008 yılında KATÜ Mimarlık Bölümü Lisans eğitimini, 2017 yılında İKÜ Mimarlık Tarihi ve Restorasyon Yüksek Lisans eğitimini, 2020 yılında da AÜ Kamu Yönetimi Bölümünde 2. Lisans eğitimini tamamladı. 2009 yılından beri Kağıthane’de bulunan Mimarlık, İnşaat ve Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren LİDER BİNA GRUP A.Ş. aile şirketinde kurucu ortak olarak çalışmaktadır. Kağıthane Kızılay Şubesinde Başkanvekili olarak hizmet verdi. Erzincan Kemaliye Başpınar Köyü ve Kastamonu Araç Güzlük Köyü dernek üyesidir. Evli ve 3 çocuk babası olan Parlakyıldız, İyi derece İngilizce, Orta derece Almanca bilmektedir.

DEVA Partisi İstanbul’a 12 Kurucu İlçe Başkanı Atadı

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı; Eyüpsultan, Arnavutköy, Sancaktepe, Maltepe, Fatih, Küçükçekmece, Çekmeköy, Kağıthane, Büyükçekmece, Bakırköy, Sultangazi ve Sarıyer’e kurucu ilçe başkanlarını atadı.i

Mehmet Gürol AYAN kimdir?

1970 doğumlu. 1994 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Meslek hayatına 1996 yılında başladı.  2006 yılında New York University’de tasarım eğitimi aldı. 2000 yılında aydınlatma sektöründe kendi şirketini kurdu. 2006 yılında şirketinin faaliyetlerini Amerika’ya taşıyarak genişletti. Müze tasarımları ve kentsel aydınlatma alanlarında da faaliyet göstermektedir. Galatasaray Spor Kulübü Denetim Kurulu Üyesidir. Halen Galatasaray Düşünce Derneği Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Eevli ve iki çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

968 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.