logo

Dikilitaş Spor’un Yeni Teknik Direktörü Oğuzhan Tacir Oldu

Dikilitaş Spor’un Yeni Teknik Direktörü Oğuzhan Tacir Oldu

Türk futbolunun köklü takımlarından, geçmiş dönemlerde birçok kez profesyonel liglerde yer almış Dikilitaş Spor Kulübü, Kağıthane kulüplerinde birçok başarıya imza atan, şampiyonluklar yaşayan, çalıştırdığı takımı üst lige taşıyan tecrübeli teknik direktör Oğuzhan TACİR ile anlaştı. Tacir, Dikilitaş Spor Kulübünde A Takım Teknik Direktörü ve Altyapı Koordinatörlüğünü yürütecek.

Konu hakkında görüş aldığımız UEFA B diplomalı Dikilitaş Teknik Direktörü Oğuzhan TACİR, “Hedefimiz; Mümkün olan en yakın zamanda kulübümüzü tekrardan hak ettiği profesyonel liglere taşımak ve altyapıyı eski başarılı günlerine döndürmektir. Şahsımı bu göreve layık gören başta kulüp Başkanımız Halit Çenberli, Genel Menajer Uğur Kandemir ve Genel Kaptan İsmail Karacaoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Dikilitaş Spor Kulübü Teknik Direktörü olan Oğuzhan TACİR’e hayırlı olsun diyor başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki Dikilitaş Spor’u hak ettiği yerlere getirecektir.

Lig: Süper Amatör Lig

Katıldığı Kategoriler: Büyükler, U14 Ligi, U16 Ligi, U11 Ligi, U12 Ligi, U18 Ligi

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
453 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.