logo

Dolar Bozdurana Ulaşım Ücretsiz

Dolar Bozdurana Ulaşım Ücretsiz

Dolar Bozdurana Ulaşım Ücretsiz

dolar-bozdurana-ulasim-ucretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dolar bozdurma kampanyasına destekler ilginç şekilde artıyor. 100 ve üzeri dolar bozduran vatandaşlar, Bakırköy-Taksim seferini yapan taksi-dolmuşlarla ücretsiz seyahat edebilecek.

İSTADER (İstanbul Tic. Araçları Mal Sahibi Sürücüleri ve Yardımcı Personeli Dayanışma ve Koruma Derneği) Başkanı Tarkan Deveci, bünyelerinde “Bakırköy, Yeşilköy, Aksaray, Topkapı” olmak üzere 4 durakta çalışan 115 taksi-dolmuş bulunduğunu belirterek, daha rahat ve hızlı seyahat etmeyi arzulayan kesime hitap ettiklerini ve her gün binlerce yolcuyu taşıdıklarını söyledi.

istader-baskani-tarkan-deveci-dolar-kampanyasi

Türkiye’nin gelişmesini, dünyada söz sahibi olmasını istemeyen küresel güçlerin boş durmadığını, 17-25 Aralık’tan sonra MİT Tırlarının durdurulması ve sonra da 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini teşvik ettiğini anlattı. Bu girişimlerden sonuç alamayanların son günlerde ülke ekonomisini bozmak için uğraştığını vurgulayan Tarkan Deveci, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine devletini, milletini seven halkımız ellerindeki dövizleri bozdurmaya başladı. Bu seferberlikte bizim de bir tuzumuz olsun istedik ve en az 100 dolar bozdurduğuna dair dekont getiren her yolcumuzu Bakırköy’den Taksim’e kadar ücretsiz taşımayı kararlaştırdık.” dedi.

Deveci, şöyle devam etti: “Bizler, sivil halkın içinden hizmet amaçlı kurulmuş sivil toplum kuruluşuyuz. Halkımız varsa biz de varız, halkımız yoksa biz de yokuz. Seçimle seçtiğimiz seçilmişleri halkın üzerinde başka bir kuvvet darbeyle, tehditle indiremez, indirtmeyiz. Kanımızla, canımızla, malımızla Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin arkasında, polisimizin, askerimizin yanındayız.”

İSTADER Başkanı Tarkan Deveci, döviz bozdurma kampanyasına destek vermek için başlattıkları “ücretsiz taşıma” uygulamasını, doların ateşi sönene kadar sürdürmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.   

Haber: Müslüm Aktürk

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
3060 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.