logo

Dr.Muharrem Vedat Eryetiş ADFED Genel Başkanı Seçildi

Dr.Muharrem Vedat Eryetiş ADFED Genel Başkanı Seçildi

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Olağan Kongresi, 29 Haziran Cuma günü Saat: 18.00’de Topkapı Adnan Menderes Anıt Mezar toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Dr.Muharrem Vedat Eryetiş Genel Başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. ADFED Olağan Genel Kongresine tek liste ile Dr.Muharrem Vedat Eryetiş katıldı.

Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Dr.Muharrem Vedat Eryetiş’in konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Dr.Muharrem Vedat Eryetiş genel başkan seçildi ve yeni dönem için delegelerin desteğini aldı.

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr.Muharrem Vedat Eryetiş yaptığı teşekkür konuşmasında “Divan başkanım ve divanın sayın üyeleri, ADFED’in değerli kurucu başkanı, değerli paydaş federasyon başkanlarım, kurulda bulunan sayın ağabeylerim, kardeşlerim, sayın üyelerim hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eryetiş, “Bugün, Türkiye’de demokrasiye ve özgürlüklere hiçbir gücün asla halel getiremeyeceğini, hiçbir gücün ve odağın milli irade ile millet iradesini yok sayamayacağını haykırmak için Türkiye’nin bir daha asla darbelerle vesayet hevesleri girişimleri ile muhatap olmayacağı bir Türkiye’de demokrasiyi yaşamak ve demokrasiyi yaşatmak için kurmuş olduğumuz Adnan Menderes Dernekler Federasyonunun Genel Kurulunda buluştuk. Coşku ve sevgi ile sabahlara uyanmak istiyoruz. Türkiye gece yarısı darbeleri ile uyanmasın. Vesayetin, demokrasi dışı güçlerin hevesleri ve hayallerinin hayata geçmesinin önlenmesi için biz buradayız. Halkımızın bir vefa göstergesi olan bu demokrasi anıtında yatan rahmetli şehid başvekil Adnan Menderes ve şehid arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’yu rahmetle ve minnetle anıyoruz. Aziz milletimiz Menderes’in hatırasını yüreğinde yaşatmamış olsaydı 15 Temmuz gecesi sabahında karanlığa uyanacaktık. Demokrasi ve egemenlik halka aittir. Demokrasiyi her halükarda, her şartta Adnan Menderes Dernekler Federayonu olarak yaşatacağız. Halkımızın egemenliğini her şeyden üstün tutacağız. Bugün burada takdirlerinizle Kurucu Başkanımız Fatih Kavaloğlu’ndan bu şeref dolu bayrağı devralıyorum. Öperek bir sonraki arkadaşıma devredene kadar namusun ve şerefim üzerine teslim edeceğime huzurunuzda yemin ediyorum, sağ olun var olun” dedi.

ADFED Kurucu Başkanı S.Fatih Kavaloğlu ise “Adnan Menderes Demokrasi Konfederasyonuna Genel Başkan olacağım için ADFED Genel Başkanlığına aday olmadım. Yeni dönemde ADFED Genel Başkanlığını yürütecek olan Dr.Muharrem Vedat Eryetiş’e ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Olağan Kongresi, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Olağan Kongresi seçimlerini kazanan Dr.Muharrem Vedat Eryetiş ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:

Başkan Dr.Muharrem Vedat Eryetiş, S.Fatih Kavaloğlu, Suat Ak, Fazilet Başbilen, Mustafa Karagöz, Bediray Erdost, Kemal Arslan, Ali Atalı, Hasan Taşhan, Adem Erşan, Mehmet Ali Özdemir, Nazmi Çelik, Ahmet Kaplan, Nazmiye Durgut, Faruk Duman, Kasım Seven, Hüseyin Kılıç, Azimet Kaya, Saadettin Sökmen, Yılmaz Koyuncu, Tahsin Azaklı, Abdullah Şalcı, Fatih Sarıca, Güven Raşit Büyükbaykal, İsmail Yamak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Orhan Küçük, Cemil Ilgın, Abuzer Mutlu, Savaş Torun, Oktay Altunordu, Bülent Kaplan, Fahriye Ay, Nihat Tepe, Ezgi Zeynep Karagöz, Filiz Dağdelen, Betül Uslu, Halil Sukas, Aydın Delice, Abdülmuttalip Genç, İlhami Naz, Tevfik S.Kavaloğlu, Mehmet Bolat, Sedat Bahadır, Hazım Akdaş, Cihat Akçakale, Mehmet Emin Çiftçi, Başak Memişoğlu, Ahmet Sevim, Hasan Ece

Disiplin Kurulu Asil Üyeler:

Mahmut Sevim, Muhteber Uysal, Ayhan Tekbaş, İlhan Erimli, Muharrem Angun

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler:

Ebru Berköz, İbrahim Toprak, Serdar Demirci

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

İsmet Bayramoğlu, Kemal Turgut, Sami Çevik, Emir Celal Çolak, Alican Kavaloğlu

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:

Mustafa Küçük, Halil Gezer, Yakup Nuray

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1465 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.