logo

Dr. Ufuk DİLEKÇİ, MEB’e Daire Başkanı Oldu

Dr. Ufuk DİLEKÇİ, MEB’e Daire Başkanı Oldu

Kağıthane’ye atandığı 7 Şubat 2022’den bugüne tüm okulları gezip birçok projelere imza atan Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ufuk DİLEKÇİ, Prof. Dr. Mahmut ÖZER’in tensipleriyle Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak Ankara’ya atandı.

Her veda bir başlangıçtır aslında

Atanması hakkında görüş aldığımız Kağıthane İlçe Müdürü Dr. Ufuk DİLEKÇİ, “Kısa zamanda çok dost biriktirdiğim ve gönlümün merkezinde yer eden Kağıthane’ye veda zamanı geldi. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER’in tensipleriyle MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Eğitim öğretimle alakalı çalışmalarımızda emeği geçen ve destek veren herkese teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımı sunarken desteğinizi ve duanızı bu kardeşinizden eksik etmemenizi de canı gönülden temenni ederim” dedi.

Dilekçi’nin“Spor Liselerinde Adanmışlık” Adlı Kitabı da Çıktı

Yeni çıkan kitabı hakkında da bilgi veren Dilekçi, “Yeni kitabım “Spor Liselerinde Adanmışlık” Nobel Yayınevi tarafından yayımlanmıştır. Eserin spor lisesi gibi mesleki olarak üst düzey öğretmenlik bilgisi gerekli liselerin ilgili alana hizmetleri, ders müfredatları, fiziki yapıları, öğrenci alımları, öğretmen alımları, yönetici alımları, maaş ve ek ders ödemeleri gibi beden eğitimi ve spor öğretmenlerini olumsuz etkileyen birçok sorunun çözümüne öncülük edeceği umulmaktadır. Okumanız dileğiyle selam eder saygılar sunarım” dedi.

Ufuk DİLEKÇİ Kimdir?

1979 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Erzurum Olur’ludur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara İli Etimesgut ilçesinde tamamladı. Üniversite hayatında Balıkesir Üniversitesi Turizm Otelcilik MYO, Anadolu Üniversitesi İİBF İşletme Fakültesi, Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor ABD Yüksek Lisans bölümlerini tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığında ilk göreve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak başlamıştır. Daha sonra İstanbul Sultanbeyli Naim Süleymanoğlu Spor Lisesinin kurucu müdürlüğünü yaptıktan sonra 7 Şubat 2022 tarihinde Kağıthane’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Uzun yıllar süren çalışmaları sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde süren doktora eğitimini tamamlayarak 25 Mart 2022 tarihinde Dr. ünvanını aldı. 16 Aralık 2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Yazılı basın ve internet basınında eğitim, spor gibi birçok alanda köşe yazarlığı yapmıştır. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Spor hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar kazanmıştır. “Spor Liselerinde Adanmışlık” adlı kitabı vardır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanlığına atanan Dr.Ufuk DİLEKÇİ’ye hayırlı olsun diyor başarılarının devamını diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1674 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.