logo

Durak Ailesinin Acı Günü

Durak Ailesinin Acı Günü

Harmantepe Mahallesi eşrafından önceki dönem AK Parti Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi Derya Uzunboy’un ve Kağıthane Belediyesi çalışanlarından Şeyda Durak’ın muhterem babaları Recep Durak, mübarek üç aylardan Receb ayının 5. günü 27 Ocak Cuma günü vefat etti. Recep Durak’ın ölüm haberi Kağıthane’de büyük üzüntü yarattı.

Durak ve Uzunboy Ailelerine Sabırlar Diliyoruz

Recep Durak beyin cenazesi, 27 Ocak Cuma günü Harmantepe Merkez Camiinden cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Cenaze namazına ailesi, çocukları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve yardımcıları, Kağıthane Belediyesi çalışanları ve meclis üyeleri, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve Yönetimi, STK Başkanları, muhtarlar, yerel basın, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Başımız Sağolsun

Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve damadı İsa Uzunboy, “Uzun zamandır tedavi gören sevgili kayınpederim Recep Durak, babam hakkın rahmetine emanetini teslim etti. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet, makamı ali olsun. Allah eşime ve durak ailesine sabır versin. Başımız sağolsun” dedi.

Dualarınızı eksik etmeyin

Kızı Derya Uzunboy ise “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Biricik babamı, her zaman dertleştiğim arkadaşımı kaybettim. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Uzaktan yakından cenazemize katılan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Dr. Serkan Cantürk, “Geçmiş dönem meclis üyemiz Derya Uzunboy’un babası, ilçe yönetim kurulu üyemiz İsa Uzunboy’un kayınpederi Recep Durak’ı Harmantepe merkez camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ebediyete uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Derya Uzunboy’un muhterem babası Recep Durak’a Allah’tan rahmet ve mağfiret, AK Parti camiasına, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun. Ruhu için El-Fatiha.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
336 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.