logo

EBA Kısa Film Yarışmasında Kağıthane Türkiye 1.si

EBA Kısa Film Yarışmasında Kağıthane Türkiye 1.si

EBA Kısa Film Yarışmasında Kağıthane Türkiye 1.si

EBA Kısa Film Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün düzenlediği EBA Film 1.Kısa Film Yarışmasını Derviş Zaim, Cem Gençoğlu, Sadık Yalsızuçanlar, Erol Nezih Orhon ve Semih Kaplanoğlu’ndan oluşan seçici kurul üyeleri değerlendirdi. Değerlendirme sonucunda öğrenci ve öğretmen kategorilerinde ödül alan filmler belirledi.

EBA Kısa Film Yarışmasında Kağıthane Türkiye 1.si

Öğretmen ve öğrenci kategorisinde EBA (Eğitim Bilişim Ağı) üzerinden yapılan internet oylamasına göre; öğretmen kategorisinde en yüksek internet oyu alan “Sonuç” filmi ile Sürmene Anadolu Lisesi Öğretmeni Hakan Sümer.

Kağıthane Hasdal Ortaokulu öğrencileri EBA Kısa Film

Öğrenci kategorisinde “Evvelemirde Terakki” filmi ile Kağıthane Hasdal Ortaokulu öğrencileri Mustafa İsmail Demircan ve Hamza Nuri Aslan Türkiye 1.si olarak “Ben Seçtim” ödülüne layık görüldü.

Hasdal Ortaokulu Türkçe öğretmeni Halil Emre APAK, “Hasdal Ortaokulumuzda oluşturulan film atölyesinde, birliktelik ana teması ile okul iklimi ve başarı yolunda birlikteliğin önemine değinilen senaryoyu filme dönüştürüldü” dedi.

Türkiye 1.si çıkaran Hasdal Ortaokul’u ve öğrencilerini Hasbahçe Gazetesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2839 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.