logo

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube’den Bayram Mesajı

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube’den Bayram Mesajı

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş, Kurban Bayramı dolayısıyla Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile eğitim camiasının ve aziz milletimizin Kurban bayramını tebrik etti.

Tebrik mesajında;

“Bayramlar birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği özel günlerdir. Bu bayramda da üyelerimizle ve hemşerilerimizle birlikte ülkemizin ve milletimizin asırlar boyu uyguladığı güzel geleneklerimizi, adetlerimizi uygulayacağız.

Kurban Bayramının insanlığa hayırlar getirmesini, kardeşliğin tüm coğrafyada hâkim olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Filistin, Suriye, Irak, Doğu Türkistan ve Myanmar olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde zorda, darda ve sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize dua ediyor ve dua bekliyorum.

Bu düşünce ve duygularla Eğitim Bir Sen ailesi olarak bayramın; başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere âlem-i İslam ve insanlık için hakiki anlamda bir bayram ve sevince dönüşmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyor, eğitim camiamızın ve aziz milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1758 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.