logo

Eğitim-Bir-Sen Kağıthane İlçe Temsilciliği’ne Murat Kendigelen Seçildi

Eğitim-Bir-Sen Kağıthane İlçe Temsilciliği’ne Murat Kendigelen Seçildi

Eğitim-Bir-Sen Kağıthane İlçe Temsilciliği’ne Murat Kendigelen Seçildi

Eğitim-Bir-Sen

Eğitim Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Kağıthane İlçe Temsilciliğinde yönetim ve delege seçimi yapıldı. İki liste ile gerçekleştirilen seçimde Murat Kendigelen yeniden seçilerek güven tazeledi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube 3.Olağan Genel Kurulu Kağıthane İlçe Temsilciliği Seçimleri 27 Eylül Cumartesi Günü Saat:10.00-17.00 da Kağıthane Cemil Meriç Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen Kağıthane

Kağıthane İlçe başkanlığı için delegeler oy kullandı. Mavi ve Beyaz listenin yarıştığı seçimlerin galibi Beyaz Liste oldu. Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, üyelere teşekkür etti.

İdris Şekerci Kağıthane İlçe Temsilciliği Eğitim Bir Sen Kağıthane Seçim Sonuçları

 

Eğitim Bir Sen Kağıthane Seçim Sonu

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şubesi Kağıthane İlçe Temsilciliğine beyaz liste ile Murat Kendigelen yeniden seçildi. İki liste ile gidilen seçimlere; mavi liste adayları 126 oy alırken, beyaz liste adayları 260 oy alarak seçimleri kazanan taraf oldu.

Murat Kendigelen

Büyük bir olgunluk ile gerçekleşen seçimler sonucunda mavi liste adayları “Sendikamız seçimleri sonuçlanmıştır. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik eder, hayırlı hizmetlerinde yanlarında olacağımızı taahhüt ederiz. Camiamıza Hayırlı olsun” dilekleri ile kazanan beyaz listeyi tebrik etti.

Kağıthane İlçe Temsilciliği Başkanı seçilen Murat Kendigelen, seçimlerin demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini, seçim sonuçlarının Eğitim Bir Sen ailesine ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Eğitim Bir Sen 6 Nolu Şube İdris Şekerci

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci de Eğitim-Bir-Sen ülkemizin eğitim hayatına tarzı, önerileri, duruşu ve mücadele biçimiyle farklı bir soluk olmuş; yeni bir vizyon ortaya koymuştur. Eğitim Bir Sen İstanbul şubesi bu başarı öyküsünün oluşmasında öncü rol oynamıştır. Emeği geçenleri kutluyoruz. Genel merkezimizin belirlediği seçim takvimi çerçevesinde şubemiz yönetim kurulu kararını aldı. Karar doğrultusunda demokrasi şölenimiz işliyor. 27 Eylül 2014 Cumartesi yapılan Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilciliği, ilçe yönetimi ve delege seçimleri tamamlanmıştır. Seçimleri kazanan tüm üyelerimizi kutluyorum Ülkemize, İstanbul’umuza ve Kağıthane’mize ve eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun.


Şekerci, Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şubesi olarak, şehrimizin tüm sathında oluşturduğu örgütlü yapısıyla üyelerimize ve şehrimize hizmeti ilke edinerek çalıştık. Her türlü eğitim sorununun giderilmesi için çalışmalar yaptık. Kronikleşmiş birçok sorunun çözümünde etkin rol oynadık. Kurum temsilcilerimizle, ilçe yönetimlerimizle şube yönetimimizle bir bütün olarak genel merkezimizle üyelerimizin hizmetinde olduk. Üyelerimizin teveccühüne teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğitim Bir Sen Kağıthane İlçe Temsilciliği Kazanan İlçe Temsilciliği Yönetim  Kurulu Listesi:

 Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şubesi Kağıthane İlçe Temsilciliği

 Başkan Murat Kendigelen,

 Başkan Vekili Hasan Karataş,

Yönetim Kurulu Üyeleri:

 Hasan Cücük (Eğitim ve Sosyal İşler),

 Şevket Köse (Mali İşler),

 Abdullah Ağırtmış (Basın Yayın),

 Arif İnanç (Teşkilatlanma),

 Fevzi Karaca (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3782 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.