logo

EĞİTİM-BİR-SEN YİNE ZİRVEDE

EĞİTİM-BİR-SEN YİNE ZİRVEDE

2021 yılı mutabakat sonuçlarına göre yeniden yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde sendika sayıları tespit çalışmaları tamamlandı. Her yıl 15 Mayıs’ta yapılan yetkili sendika belirleme mutabakatı 15 Mayıs maaş bordroları esas alınarak yapıldı. Sonuçlara göre EĞİTİM BİR SEN güvenin ve başarının değişmeyen adresi oldu.

Toplam 3391 Üye

2021 yılında da Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen), Kağıthane, Sarıyer, Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yetkili sendika belirleme mutabakatında toplam 3391 üye ile birinci oldu.

Bu Başarı Hepimizin

Konu hakkında görüş aldığımız EĞİTİM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, “Sendikal mücadelede istikamet ve istikrarın kilidi, istişarede gizlidir. Bu bilinç ve ahlak ile hareket etmeyi gelenek haline getiren Şube Yönetim Kurulu ve İlçe Temsilcileri olarak yol yürümenin mükâfatı bu yıl da -her şeye rağmen- yetkiyi sürdürmek ve diğer sendikaların toplamından daha fazla üye ile tüm ilçelerimizde mutabakata imza atmak oldu.

Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimiz; Kadir Bolat, Murat Kendigelen, Kemal Biricik, Tekin Şenel, Selim Öztürk ve Müjdat Kalkan’a, İlçe Temsilcilerimiz; Arif İnanç, Muammer Bıyıklıoğlu, Temel Köroğlu, Sedat Işık, Abdulkadir Keskinoğlu’na ve yönetimlerine, taşıdığı emaneti kendisinden sonra gelen arkadaşlarına devreden Cevdet Tamer ve İbrahim Halil Kahraman’a, Şube Kadın Komisyonu Başkanımız Beytül Demir ve yol arkadaşlarına, işyeri temsilcilerimize ve yüzümüzü ağartan yönetim anlayışları ile oluşan iklim vesilesiyle bize katkısı olan üyemiz okul müdürlerine Eğitim Bir Sen ailemize attıkları imzalar ile katkı sağlayan, sendikamıza güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Dünyada virüs salgını nedeniyle birçok mağduriyetler oluştu. Devletimizle, halkımızla bütünleşerek, birlik olarak bu zor süreci atlatmaya çalıştık. Sendika olarak bu sürece maddi ve manevi desteğimizi esirgemedik. Ramazan ayında kumanya yardımında bulunduk. Vefa sosyal gruplarına tüm illerimizde fiziki ve maddi katkılar sağladık. Köstek olan değil her zaman destek olan olduk. Kırmadan, dökmeden inancın, sağduyunun, vicdanın ve medeniyetimizin sesi olma yolunda sürdürdüğümüz mücadelemizi her dem daha ileriye götüreceğiz inşallah” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
657 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.