logo

EĞİTİM-BİR-SEN’in En Güçlü Genel Başkan Adayı Şükrü KOLUKISA

EĞİTİM-BİR-SEN’in En Güçlü Genel Başkan Adayı Şükrü KOLUKISA

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) 7. Olağan Genel Kurulu 19 Mart 2023 Pazar günü Saat: 09:00–14:00 saatleri arasında İsmetpaşa Mahallesi 1. Cadde Kızılcahamam/Ankara adresinde bulunan Eliz Hotel’de gerçekleştirilecek.

Şükrü Kolukısa, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adaylığını Açıkladı

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız ve tevazu, samimiyet, gayret diyerek yola çıkan Şükrü Kolukısa, “Bismillah. Büyük emeklerle, adanmış ömürlerle, ödenmiş bedellerle bugünlere gelen EĞİTİM BİR SEN’imizin 7. Olağan Genel Kurulu için Genel Başkan adaylığımızı ilan ediyor, dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim bu yolculuğumuzu hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi.

Kolukısa, “Her geçen gün kritik bir eşik haline gelen Eğitim-Bir-Sen’imizin 7. Olağan Genel Kurulunda; neden aday olduğumuzu, niye bu yola çıktığımızı ve nasıl yürüyeceğimizi sizlerle paylaştığımız seçim beyannamemizi https://ilkelihareket.org sitemizde takdirlerinize sunuyoruz” dedi.

Kolukısa’ya İstanbul’dan Tam Destek

EBS Genel Başkanlığına Adaylığını açıklayan Şükrü KOLUKISA’ya; İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Mahmut Akay, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş, İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Mustafa Beyazatlı, İstanbul 10 Nolu Şube Başkanı Mustafa Demir ve yönetimlerinden tam destek geldi. 

Dua ve desteklerinizi bekliyoruz

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş, “Eğitim-Bir-Sen’imizin 7. Olağan Genel Kurulu, bu pazar günü yapılacak oylama ile sona erecek. Şükrü Kolukısa’nın Genel Başkan adaylığında, iddialı seçim beyannamemizle seçimlere hazırız. İşte Eğitim-Bir-Sen’imizin önümüzdeki dört yılını yönetmeye talip olan ekibimiz.

Cenab-ı Allah, değerlerimize, üyelerimize, eğitim camiasına ve ülkemize en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Şube başkanlarımızın, delegelerimizin, üyelerimizin ve dostlarımızın dua ve desteklerine talibiz. Genel Kurulumuz, üyelerimiz, teşkilatımız, eğitim çalışanlarımız, eğitim sistemimiz ve milletimiz açısından hayırlara, başarılı çalışmalara ve yeni kazanımlara vesile olsun” dedi.

Emanet, mülkiyet ve ehliyet çok önemli kavramlardır

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, “Hakka saygı, hukuka riayet, ahlâkî zeminde rekabet. Ama illâki sendikamıza aidiyet vurgusunu önemli bulduğumu ve özenle altını çizdiğimi ifade etmeliyim.” Manevî değerler üzerine inşa edilmiş yapılarda emanet, mülkiyet ve ehliyet çok önemli kavramlardır” dedi.

Şükrü Kolukısa kimdir?

1974 Yılında Kahramanmaraş, Göksun’da doğdu. İlkokukulu Göksun Atatürk İlkokulunda okudu. Devlet parasız yatılı sınavını kazanarak Ortaokulu Yıldırım Bayazıt, Lise eğitimini ise Kahramanmaraş Lisesinde tamamladı. Yüksek Öğrenimini Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde gördü. Aynı Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde İslam Felsefesi alanında Yüksek Lisans yaptı. Denizli 1 No’lu Şube Başkanlığı görevini yürüten Şükrü Kolukısa, 2007 Yılında aktif olarak başladığı sendikacılık hayatında Denizli Şubesinde beş yıl süreyle Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı. 2013 yılında Şube Yönetim Kurulunun oy birliği kararıyla şube başkanlığı görevine getirildi. 2014 Kasım ayında Türkiye genelinde gerçekleşen Demokrasi Şölenimizde Şube Başkanı olarak girdiği kongrede güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi. Çeşitli ulusal-yerel gazete ve dergilerde eğitim konusunda makaleler kaleme aldı, sosyolojik tahlillerde bulunan denemeler yazdı ve gündeme dair felsefi açılımlar içeren yazılar neşretti.

21-22 Şubat 2015 Tarihinde gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen 5.Olağan Genel Kongresinde Genel Başkan Yardımcılığı (Basın ve İletişim) görevine seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak EĞİTİM BİR SEN Genel Başkanlığına aday olan Şükrü Kolukısa’ya 19 Mart Genel Başkanlık seçiminde başarılar diliyor, sonuçların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
785 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.