logo

EĞİTİM CAMİASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

EĞİTİM CAMİASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ’nin oğlu Abdullah Fuat ŞEKERCİ, Merve Nur DOĞAN ile hayatını birleştirdi.

3 Temmuz Cumartesi günü Saat: 18.30’da Kağıthane Yeni Kültür Merkezinde gerçekleşen görkemli törende çiftin nikahını Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN kıydı. 

Düğüne Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka AYDIN, İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, İl MEM Müdür Yardımcısı Hüseyin AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürleri; Muhammed ÇAYIR, Hüseyin ÖZCANLAR, Hüseyin BAĞCI, Miraç SÜNNETÇİ, Süleyman GÖKÇİMEN, Emin ÇIKRIKÇI ve Ahmet Ali REİSOĞLU, Memur Sen İstanbul İl Başkanı Talat YAVUZ, İnsan ve Medeniyet Hareket’inden Hüsnü TUNA, Yunus TORPİLve Mehmet Ali BÜYÜKKARA, Eğitim Bir Sen İstanbul Şube Başkanları; Erol ERMİŞ, Mükremin KÖSE ve Yusuf SABAZ’a, İstanbul dışı Eğitim Bir Sen Başkanları; Şahin YAŞLIK, Ömer Faruk ÇELEBİ, Hüseyin SÖYLEMEZ ve Mahmut KAHRAMAN, İstanbul Memur Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sevgi YÜCEL, EBS İstanbul 6 Nolu Şube Kadın Komsiyonu Başkanı Beytül DEMİR, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK, eğitim, siyaset, emniyet ve eğitim camiasından birçok isim, daire müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim KÖROĞLU ve MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK telgraf göndererek genç çiftleri tebrik etti.

Kağıthane Belediye Başkan Mevlüt ÖZTEKİN, “Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Sayın İdris ŞEKERCİ’nin değerli evladı Abdullah Fuat ve Merve Nur kardeşlerimizin nikâh akitlerini gerçekleştirdik. Çiftimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” dedi.

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Eğitim-Bir-Sen İstanbul 6 No’lu Şube Başkanımız İdris Şekerci’nin mahdumu Abdullah Fuat’ın nikâhına şahitlik ettik. İkisi de aynı zamanda üyemiz olan Merve Nur & Abdullah Fuat çiftimize mutluluklar diliyor, izdivaç, Doğan ve Şekerci ailelerine hayırlar getirsin” dedi.

ŞEKERCİ ve DOĞAN Ailesinin Mutlu Günü

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ ise, “İnsan yol arkadaşlarını, dost ve akrabalarını, hemşerilerini ve komşularını bazı vakitlerde yanında görmek ister. Bunlardan biri de düğün cemiyetidir. Evvelen yavrularımızın nikâhını bizzat kıyan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’e teşekkür ediyoruz. Nikâh törenimize katılım gösteren ve şahitlik eden, birlikte yol yürüdüğüm şube yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma, şube müdürlerine, üyemiz okul müdürlerine, akrabalarıma, hemşehri ve komşularıma; davetimize iştirak edemeyip çelenk gönderen başkanlarıma ve müdürlerime, hâsılı ismini sayamadığım tüm dostlarıma Şekerci ve Doğan aileleri adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

1509 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.