logo

Eğitim ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Eğitim ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Av. Necip Kumandan, Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Şeyma YILDIRIM ile hayatını birleştirdi.

14 Mayıs Cumartesi günü Saat: 18.30’da Kağıthane Belediyesine ait Sarıyer Büyükdere Caddesi, Bahçeköy Yolundaki Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkı’nda gerçekleşen görkemli törende çiftin nikahını Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN kıydı. 

Düğüne AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin ÜNAL ve milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Fazlı KILIÇ, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve başkan yardımcıları, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı ve Yönetimi, Şehit Mustafa Sevim AİHL Okul Müdürü Hasan ATEŞ ve Öğretmenleri, Kıbrıs ESKAD Mezunları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar,  STK başkanları, iş adamları ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, “AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcımız Necip Kumandan Bey ve Şeyma Yıldırım Hanım’ın nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bir ömür saadet diliyor, kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin ÜNAL, “Avukat Necip KUMANDAN Beyefendinin düğününe katıldık. Şeyma ve Necip Kardeşlerimize iki cihan saadeti dileriz” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK, “Bugün burada hayırlı bir iş için bulunmaktayız. AK Parti Kağıthane İlçe Başkan yardımcımız Av. Necip KUMANDAN’A ve Şehit Mustafa Sevim AİHL Meslek dersleri öğretmenimiz Şeyma YILDIRIM’a mutluluklar dilerim. Bu mutlu günde, mutluluklarını paylaştık. Rabbimden genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hanelerinden mutluluk eksik olmasın. Ülkesine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi kendilerine nasip etsin. Bir kez daha arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

KUMANDAN ve YILDIRIM Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Av. Necip Kumandan ve Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Şeyma YILDIRIM ise “Bu mutlu günümüzde düğün törenimize katılım sağlayan Belediye Başkanlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, eğitim camiamıza, STK başkanlarına ve komşularıma; davetimize iştirak edemeyip telgraf gönderen başkanlarıma, hâsılı ismini sayamadığım tüm dostlarımıza Kumandan ve Yıldırım aileleri adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız!” dedi.

Çiftin şahitliğini Bitlis’ten gelen Nihat Yavuz ve Maşallah Taylan yaptı.

Düğünde Kur’an tilaveti ve çeşitli ilahiler okundu. Semazenlerin harika sunumlarından sonra tef eşliğinde oynanan yöresel oyunlar misafirleri coşturdu.

Düğün takı merasiminin ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Necip ve Şeyma çiftine mutluluklar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

744 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.