logo

EKREM İMAMOĞLU KAĞITHANELİLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ!

EKREM İMAMOĞLU KAĞITHANELİLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ!

EKREM İMAMOĞLU KAĞITHANELİLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, 17 Temmuz Cuma günü pandemi sebebiyle geçici olarak Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Temmuz ayı üçüncü oturumunda toplandı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN Kağıthane’deki icraatlarından ve organize kötülükten bahsetti.

İBB’nin bu dönemde yaptığı en kötü icraatlardan bir tanesi

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuşmasının sonunda organize kötülük söylemlerine tepki gösterdi: “Kağıthanelilere bir özür, İstanbul’a bir açıklama borçlusunuz. Ekmek parası için işe giden insanları iftira için bir yalana konu etmek hiçbir vicdana yakışmaz.”

Şoför telefon mesajı ile işten kovuldu

Kağıthane Fazilet durağında otobüsüne 47 yolcunun bindiği iddia edilen şoförün sertifikasının İBB tarafından iptal edildiğini söyledi. Şoförün telefon mesajı ile işten kovulduğunu belirten Öztekin, “İBB’nin bu dönemde yaptığı en kötü icraatlardan bir tanesi” dedi.

Öztekin, “İstanbul Belediyesi’nin onurunu kurtardığı ve yalanını ortaya çıkardığı halde, bu arkadaşımıza geçtiğimiz günlerde bir mesaj gidiyor. Mesajla işten kovulmak çok kötü bir şey ve İBB’nin bu dönemde yaptığı en kötü icraatlardan bir tanesi. Otobüs şoförü, sonrasında açıklama yapıyor. Demek ki vicdanlı bir arkadaşmış. Diyor ki ‘Ben bu durakta 47 yolcu almadım’ dedim diyor. Ama bir videoya bakıyorsunuz, İBB TV doğruları söylemesi gerekirken, kamu adına çalışan bir TV bir bakıyorsunuz yanlı bir tavır sergilediğini görüyorsunuz” dedi.

İşte Mevlüt ÖZTEKİN’in İBB’deki konuşması:

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
767 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.