logo

Emek Kardeşlerin Annesi Güllü EMEK Vefat Etti

Emek Kardeşlerin Annesi Güllü EMEK Vefat Etti

Kağıthane’nin sevilen esnaflarından ve sporcularından ve Kağıthane İmam Hatip Lisesi 88 mezunlarından Bekir EMEK ve kardeşleri; İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane Akpınar Köyü Derneği Başkanı Mürsel Emek’in, Veysel Emek, Nevzat Emek ve Şakir EMEK’in muhterem annesi Hacı Güllü EMEK hanımefendi 19 Şubat Cumartesi günü vefat etti.

Emek Ailesinin Acı Günü

Cenazesi, 20 Şubat Pazar günü Sanayi Merkez Camiinde, öğlen namazına müteakip torunu tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Sanayi Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Cenaze namazından önce İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Faik KAPTAN, helallik isteyerek her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Başta namaz olmak üzere ibadetlerimizi yerine getirelim. Her işimizi Allah’ın rızasını kazanmak için yapalım. Ölüme her an hazır olalım” dedi.

Hacı Güllü EMEK hanımefendinin cenaze namazına çocukları, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Kağıthane Belediyesi Başkan yardımcıları, LİDER Kağıthane İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüseyin AKGÜL, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah COŞKUN, İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Habip ARSLAN, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz YILDIRIM, spor, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Hasbahçe Gazetesi olarak Hacı Güllü EMEK’e Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun.

Güllü EMEK annemiz ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
587 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.