logo

Engelli Aday, Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuru Yaptı

Engelli Aday, Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuru Yaptı

Engelli Aday, Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği İçin Başvuru Yaptı

Arif Emre Kalkanoğlu, Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı Oldu. Engelli Aday Arif Emre Kalkanoğlu, 1 Aralık 2018 Cumartesi günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Meclis Üyesi olabilmek için başvuru yaptı.

Kağıthane Hamidiye Mahallesinde oturan engelli kardeşimiz Arif Emre Kalkanoğlu AK Parti’den belediye meclisi üyeliği için başvuru yaptı.

Engelleri Aşmak İçin Geliyoruz

Konu hakkında görüş aldığımız Arif Emre Kalkanoğlu, “Niyet hayır, akıbetimiz de hayrolur” diyerek, belediye meclis üyesi adaylığı için müracaatımızı AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığımıza yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.  Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutlu olsun. Eğer seçilersem, engelli hakları ve onların ihtiyaçlarına yönelik olarak tüm sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağım. Gelin hep birlikte tüm engelleri kaldırmak için çalışalım” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvuru yapan Arif Emre Kalkanoğlu gibi engelli arkadaşlarımızı tüm siyasi partilerimizde aday olarak görmek istiyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
3400 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.