logo

Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi Açıldı

Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi Açıldı

Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi Açıldı

Kağıthane’nin en önemli STK’larından biri olan Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi ile Genç Ensar Kıraathanesini Sultan Selim Mahallesinde gençliğin hizmetine açtı.

Özellikle 5’i Lise 7’si Ortaokul olmak üzere toplamda 12 tane imam-hatip öğrencilerine burs vermek, onların her alanda iyi bir eğitim alması için çaba sarf etmek düsturunu kendini ilke edinen Kağıthane Ensar, birçok imam hatipli öğrenciye burs vererek bu sorumluluğu yerine getirmeye devam ederken bir yandan da değerler eğitimi almaları için programlar düzenliyor ve yeni hizmet binaları açmaya devam ediyor.

Konu hakkında görüş aldığımız Ensar Vakfı Kağıthane İlçe Başkanı Aziz Gündoğdu, “Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezi ve Genç Ensar Kıraathanesi Kağıthane’mize hayırlı olsun. Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezinde; Fitness Salonu ve Saunamız mevcuttur. Fitness kayıtlarımız başlamıştır. Genç Ensar Kıraathanesinde ise; kütüphane, ders çalışma ortamı, cafe, masa futbolu, ücretsiz wifi bulunmaktadır. Gençlerimize sporun yanında ücretiz çay, ücretsiz wifi hizmeti, söyleşiler, okuryazar buluşmaları, özel takviye dersler vererek hizmet edeceğiz” dedi.

Gündoğdu, “Son dönemlerde Türkiye’nin çok ciddi bir süreç geçirdiğini; altı yapı, üst yapı, eğitim, sağlık ve kültürel alanda bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını; iyi yetişmiş, bilgili, donanımlı ve kültürlü gençlere ihtiyaç vardır. Ensar Vakfı olarak hayırlı hizmetler yapmaya, ülkemize faydalı öğrenciler yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2879 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.