logo

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Açıldı

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Açıldı

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Açıldı

Ensar Vakfı Kağıthane Açılış Barbisos Restaurant Giriş

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, 25 Mayıs 2015 Pazartesi Günü Saat: 20.00’da Kağıthane Barbisos Restaurant’ta açılış ve tanıtım yemeği düzenlendi.

Ensar Vakfı Kağıthane Açılış Kuran Tilaveti

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende, vakfı tanıtan bir video gösterildi. 

Ensar Vakfı Kağıthane Tanırım Protokol Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Yemek Barbisos

Ensar Vakfı Kağıthane Açılış Barbisos Restaurant Yemek Ensar Vakfı Kağıthane Açılış Barbisos Restaurant

Açılış programına Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Ensar Vakfı Şube Başkanları ve yöneticileri, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeleri, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulundan Necmettin Gündoğdu, İBB Genel Müdür ve yöneticleri, Kağıthane İmam-Hatip Okulları Müdürleri, İTO Yönetim Kurulu üyesi Hakan Orduhan, Kağıthane Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Çömlek, STK Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve işadamları katıldı.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Aziz Gündoğdu Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Ofis

Açılışa gelemeyen AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç telgraf çekerek kutlama mesajı gönderdi.

Ensar Vakfı Kağıthane Aziz Gündoğdu

Açılış konuşmasını yapan Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Gündoğdu, ”Ensar Vakfının Türkiye genelinde 140, İstanbul’da ise 33 şubesi bulunduğu belirtti. Gündoğdu, şube olarak vakfın misyonuna uygun, insani değerlere bağlı bir nesil yetişmesine vesile olmayı ve nitelikli akademik çalışmalar yapmayı hedeflediklerini aktardı. Aziz Gündoğdu, “Siz Kağıthaneli kardeşlerimizle Kağıthane’de din ve değerler eğitimi veren tüm okullar, özellikle imam-hatip okullarının yanında ve yakınında olmak, eğitimlerine destek olmak, yurt, burs imkanları sunmak, imam-hatipleri kapatmak isteyen hastalıklı siyasi görüşlere inat gece gündüz demeden tüm imkanlarımızla çalışmak için varız ve buradayız” ifadelerini kullandı.

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Av. İsmail Cenk Dilberoğlu

Açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. İsmail Cenk Dilberoğlu “Ensar Vakfı’nın amacını tek bir cümle ile ifade edecek olursak: Kaliteli, nitelikli ve iyi insan yetiştirmek olduğunu söyleyebiliriz” dedikten sonra gençliğe neden itina ile önem verilmesi gerektiğini ve neden değerler konusunda toplumun bilinçlenmesi gerektiğini anlattı.

Ensar Vakfı Kağıthane Kaymakam Akın Varıcıer

Kürsüye davet edilen Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer “Ensar Vakfı’nın çalışmalarını takdir ediyorum ve ilçemiz adına seviniyorum. İlçemiz için hayırlı olsun.”dedi.

Ensar Vakfı Kağıthane Faruk Gökkuş

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş “Ensar Vakfı’ın ilçemizde gençlere kucak açmasına seviniyorum. İnşallah hayırlı hizmetlerde bulanacağız” dedi.

Ensar Vakfı Kağıthane Ekrem Erdem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem “Yeni Türkiye ileriye ve geleceğe birlik ve beraberlik içinde bakıyor” diyerek Ensar Vakfı’nın Kağıthane’ye hayırlı olmasını diledi.

Ensar Vakfı Kağıthane Mevlüt Haliloğlu

Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğu’nun eşsiz yemek duası sonrasında Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu’nun kısa bir veda konuşmasından sonra toplu kurdele kesimi ile program sona erdi. 

Ensar Vakfı Kağıthane Açılış Kurdele Kesimi

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Adresi: Merkez Mah. Nurhan Sok. No: 2/2 Kağıthane/İstanbul

Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üye Listesi:

Başkan Aziz Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri: Faruk Gökkuş, Rafet Okutan, Aziz Baş, Lokman Yıldırım, Ahmet Köse, Metin Ünlü, Fehmi Yakut

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4566 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.