logo

Ensar Vakfı Kağıthane’de Cumartesi Sohbetleri Başladı

Ensar Vakfı Kağıthane’de Cumartesi Sohbetleri Başladı

Ensar Vakfı Kağıthane’de Cumartesi Sohbetleri Başladı

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi’nin Genç Ensar Kıraathanesinde her Cumartesi gerçekleştirilen sohbetler kalabalık bir topluluk tarafından takip ediliyor.

Kuran’ı anlama ve evrensel doğruları hayata taşıma gayretinin bir yansıması olan sohbetlere Kağıthaneliler büyük bir ilgi gösteriyor. Kağıthane Genç Ensar Kıraathanesinde bu hafta gençlerimizle kötü alışkanlıklardan kurtulmanın ve Allah (C.C.) ile dost olmanın yolu ve NAMAZ konusu işlendi. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği program her hafta Cumartesi günü Saat: 20.00’da Sultan Selim Mahallesi Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezinde yapılmaktadır.

Gençlere sohbet de veren Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, “Ensar Gençlik Yaşam ve Spor Merkezimizde Cumartesi Sohbetleri gençlerimizin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Açılışımızdan bu yana bir ay içinde yoğun talep almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz, spor yapmanın yanı sıra kıraathanemizde sohbet programları, okuryazar buluşmaları, ücretsiz wifi, çay ve her akşam farklı ikramları ile Ensar olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
2604 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.