logo

Ensar Vakfı Yemek Hizmetine Başladı

Ensar Vakfı Yemek Hizmetine Başladı

Ensar Vakfı Yemek Hizmetine Başladı

Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi 2.Dönem Gültepe Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilere yemek vermeye başladı. Yeni hedefleri ise Kağıthane’deki tüm imam hatip okullarına öğlen yemeği vermek…

Ensar Vakfı yurtiçi ve yurtdışında yurt, burs, eğitim, neşriyat vb. gibi eğitim faaliyetlerinin yanında yaklaşık 30 bin İmam hatip öğrencisine yemek hizmeti vermektedir.

Özellikle imam-hatip öğrencilerine burs vermek, onların her alanda iyi bir eğitim alması için çaba sarf etmek düsturunu kendine ilke edinen Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi, Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hafta içi her gün verilecek olan yemek hizmetine ikinci dönemim ilk gününde başladı.

Konu hakkında bilgi aldığımız Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Başkanı Aziz Gündoğdu, “Vakit ENSAR Olma Vakti, en büyük hizmet insana yapılan hizmettir. Bizimde hedefimiz ilmin filizlenmesi ve nitelikli iyi insan yetiştirmektir. Gayemiz insana hizmet etmektir” dedi.

Gündoğdu, “Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesinden sonra Kağıthane genelinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren İmam Hatip Liselerinde okuyan binlerce öğrenciye hafta içi her gün yemek hizmeti vermek istiyoruz” dedi.

Gündoğdu, “Biz iyilik yapıp denize atıyoruz. Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası yapacakları işle, toplumda tutacakları yerle ilgili bir yönlendirmemiz olmuyor. Beklentimiz bir öğrencinin topluma, inandığımız değerlere faydalı olabilecek şekilde yetişmesi. Biz öğrencilerimizi profesyonel rehberlik hizmeti vererek, yanlış yapmaması, eğitim hayatı ile ilgili başarılı olması için maddi ve manevi destekliyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1816 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.