logo

ERBAKAN: PCR Testi Zorunluluğu Talihsiz Bir Karardır

ERBAKAN: PCR Testi Zorunluluğu Talihsiz Bir Karardır

Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan kabine kararları ve İçişleri Bakanlığı genelgesine göre; yüz yüze eğitim verecek öğretmen ve personeller, üniversiteli öğrenciler ve çalışanlar; uçak seyahatlerinde, şehirlerarası otobüs yolculuğunda, konser, tiyatro ve sinema gibi toplu faaliyetler gösteren yerlere ise vatandaşlar aşılı olanlar alınacak, aşı olmayanlardan ise düzenli olarak PCR testi yaptırması istenecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN, kabine kararları ve İçişleri Bakanlığı genelgesi üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu:

* Sağlık Bakanı’nın “aşı olmayanlar düzenli olarak PCR testi yaptıracak” açıklaması talihsiz ve aşı olmaya zorlayıcı bir açıklama olmuştur.

* Madem aşı olmuyorsun, öyleyse üç günde bir gidip sıraya girip test yaptıracaksın, bu şekilde hayat bir süre sonra çekilmez hale gelecek ve sonunda pes edip, aşı olup kurtulayım noktasına geleceksin. Dolaylı da olsa, aşı olmaya zorlayıcı bu gibi dayatmalara karşıyız.

* Madem aşılama bulaşı önlüyor, öyleyse aşı olanları korumak adına olmayanlardan neden PCR testi isteniyor? Aşı bulaşı önlemiyorsa neden milyonlarca insanımıza defalarca aşı yapıyoruz?

* İnsanımızı, faz aşamaları tamamlanmamış, resmi ruhsatı olmayan, üretici firma ve Sağlık Bakanlığı dâhil kimsenin sorumluluğunu almadığı, aslında bilimsel anlamda aşı bile sayılamayacak birtakım sıvıları enjekte ettirmek mecburiyetinde bırakmak asla kabul edilemez.

Aşılama, vaka artışını ve ölümleri engellemiyor

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
600 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.