logo

ERENCİ: Hastalıkların tedavisinde bioenerjiyi kullanıyoruz!

ERENCİ: Hastalıkların tedavisinde bioenerjiyi kullanıyoruz!

Bioenerji Uzmanı Yasemin Bilnur Erenci ile bioenerjiyi ve çakraları konuştuk. ERENCİ, “Vücutta çok fazla enerji var. Bu enerjinin olduğu noktalardan enerjiyi alır ve vücudun kendisini iyileştirmek için ihtiyaç duyduğu bölgeye gereken tüm enerjiyi yönlendirerek iyileştirmeye çalışırız. Biz, hastalık teşhis etmiyoruz sadece hastalığın tedavisinde bioenerjiyi destekleyici unsur olarak kullanıyoruz” dedi.

Bioenerji nedir?

Biyoenerji, yaşam enerjisi olarak bilinir. Bilimsel olarak saptanabilir ve özel ölçüm cihazlarıyla yaşam enerjisi ölçülebilir. Bedene bioenerji frekanslarının gönderilmesi sayesinde bedenin dengesini bulmasına ve sorunları aşmasına yardımcı olunur. Her insanda var olan bioenerji aktifleştirildikten sonra yaşam boyu size pozitif enerji sağlar.

Dengeniz maddi ve manevi sebeplerden bozulabilir ve vücudunuz o zaman sinyaller verir. Baş ağrısı, boyun ağrısı, mide rahatsızlıkları, uykusuzluk vb. gibi… Temizlenme ve dengelenme ile şifalanırsın, size emanet verilen bu beden ve ruha lütfen iyi bakın!

Bioenerji uygulamasının insanlar üzerindeki faydaları nelerdir?

Bioenerji vücuttaki kan dolaşımının daha hızlı olmasını sağlar. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunur. Yoğun iş temposunda çalışan kişilerde ortaya çıkan kronik yorgunluğun giderilmesinde çok faydalıdır. Bioenerji özellikle metabolizmanın daha hızlı olarak çalışmasını sağlar. Hem ruhsal hem de zihinsel durumun düzenlenmesinde büyük katkısı vardır. Bioenerji vücutta meydana gelen bütün ağrılarda çok etkilidir. Bioenerji özellikle vücudun kendi dengesinin sağlanmasında yardımcı bir etkendir. Pek çok rahatsızlığın tedavisinin yanında bioenerji tamamlayıcı bir onarım sağlamaktadır. Vücutta bozulan fonksiyonların yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmaktadır. Bioenerji genellikle modern tıp alanı ile beraber kullanılmaktadır.

Çakralar nedir?

Çakraları, bedenimize gelen enerjilere açılan küçük birer kapı gibi düşünebiliriz. Her çakra, farklı frekanstaki bir enerjinin giriş kapısıdır. Bu enerji kanalları, insan vücudunda yaşam enerjisini dolaştırır ve enerji akışını dengeler. Ne zaman bu kapılardan birinde tıkanma oluşursa, bedenin enerji alımı güçleşir. İşte problemler böyle başlar. Çünkü bedeni besleyen enerji akımı kısıtlanmış olur.

Peki, çakralar düzgün çalışmadığı zaman ne olur?

Çakralar düzgün çalışmadığı zaman beden, sağlığını korumakta zorlanır. Yaşam enerjisi, çakralar yolu ile bedende dolaşım sağlar. Çakralar, birçok insanda minimal düzeyde çalışmaktadır. Eğer düzenli bir enerji alışverişi olursa, bilincimiz de daha şuurlu bir seviyeye ulaşır. Vücudumuzdaki ana merkezleri kontrol eden çakraların yedi tanesi çok önemlidir. Beden üzerinde, omurga boyunca yer alırlar. Çeşitli şekillerde, büyük salgı bezleri ve sinir ağı merkezleriyle kesişirler.

Tedavi için neler yapıyorsunuz?

Hastalarımızı birebir yüz yüze ofisimize davet ediyoruz. Onlarla konuşuyoruz. Sorunlarını dinliyoruz ve seanslara başlıyoruz. Seanslar da kişinin rahatsızlığına, kişinin yaşamına, hastalığının derecesine göre tedavi süresi değişebilmektedir. Çok şükür tedavi için gelen arkadaşlardan teşekkür ve dua alıyoruz. Ayrıca ofise gelemeyen farklı ülke, il ve ilçelerdeki kişilere uzaktan da enerji seansı yapılabilmektedir.

Bioenerji, çakralar ve salgı bezlerinin ortak çalışması ile beden üzerinde bir hareket kabiliyeti kazanır. Şifalanma olur. Sizde şifalanmak ve çakralarınızın dengelenmesini istiyorsanız, randevu için bizimle whatsapp üzerinde irtibata geçebilirsiniz.

WhatsApp Hattı: 0505 487 92 63

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1326 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.