logo

ERKA Grup’tan Kağıthane’ye ERKA Konsept Projesi

ERKA Grup’tan Kağıthane’ye ERKA Konsept Projesi

ERKA Grup’tan Kağıthane’ye ERKA Konsept Projesi

erka-gruptan-kagithaneye-erka-konsept-projesi

Erka Grup, İstanbul’un merkezi olan Kağıthane’de “Erka Konsept” projesini hayata geçirdi.

İstanbulun finans merkezi Büyükdere Caddesine yürüme mesafesinde bulunan ERKA Konsept ile şehrin kalbinde İstanbul’un ritmini yakalayın. Köprü bağlantıları, şehrin dört bir yanına ulaşan ana arterler ve yanı başınızdaki toplu taşıma imkânları ile İstanbul’u doyasıya yaşayın…

Erka Grup’un kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği 73 dairelik “ERKA Konsept Projesi”nin temel atma töreni, 15 Ekim 2016 Cumartesi Günü Saat: 14.30’da Sultan Selim Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Tadilat Sokak’ta gerçekleştirildi.

erka-konsept-temel-atma-toreni

ERKA Konsept temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kır, İmar Müdürü Davut Paralı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım, ERKA Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Ensar Vakfı Kağıthane İlçe Başkanı Aziz Gündoğdu, İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Habip Arslan, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, iş adamları, STK’lar ve Kağıthaneliler katıldı.

erka-konsept-temel-atma-toreni-ikram erka-konsept-temel-atma-toreni-dua

Yemek ikramı ile başlayan program, ERKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın konuşmasıyla devam etti.

erol-karagoz-erka-konsept-temel-atma-toreni

ERKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz yaptığı açılış konuşmasında, Kağıthane’de başlattıkları kentsel dönüşüm kapsamında üç yılda 9 projede toplam 1400 konut inşa edeceklerini aktardı. Hedeflerinin beş yıl içerisinde bu sayıyı 5 bin konuta ve 1 milyar 500 milyon’luk ciroya ulaştırmak olduğunu söyleyen Karagöz, “Uzun dönemde Türkiye’nin konut sektöründeki önemli oyuncularından biri olmak istiyor ve çalışıyoruz” dedi.

erka-grup-logo30 yıldır inşaat sektöründe olduklarını ifade eden Karagöz, “Yurt içinde İstanbul, Kağıthane, Bahçelievler ve Beykoz olmak üzere, yurt dışında da Rusya’da bugüne kadar toplam 2 bin 100 konut inşa ettik. Türkiye’de İda İnşaat, Rusya’da ise Almis İnşaat çatısı altında taahhüt işleri gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Karagöz, “Çocukluğumuzda boş arsalarında top oynadığımız çarpık kentleşmeye rağmen her penceresi güneş alan bu ilçemize katkı sunmak, yıkılan duvarlarını sıvamak ve boyamak benim hayalim ve bu ilçeye borcumdu. Şimdi bu projelerde hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Kullanışlı, konforlu ve rahat alanlar oluşturan Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz yaptığı konuşmada, “Böyle bir projeyi Kağıthane’de hayata geçirdiğimiz için bizlerde mutluyuz. Bizlere destek veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve belediye yönetimine de teşekkür ederiz” dedi.

fazli-kilic-erka-konsept-temel-atma-toreni

Kağıthane Yükselişte

Kağıtane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Türkiye’yi bölmek için, ezmek için her türlü plan yapılmakta ama biz bunların hepsiniz aşacağız. İşte bunları aştığımızı gösteren en önemli verilerden bir tanesi de temel atma törenidir. Onun için Erol Karagöz’ü ve buradaki hak sahiplerini kutluyoruz ve tebrik ediyoruz. Girişimcilerimizi özellikle sabırlarından dolayı tebrik ediyoruz. Ülkemiz gibi Kağıthane’de gelişiyor. Eski binalarımız, çürük binalarımız girişimcilerimizin eli ile hem de tüm hak sahiplerinin yerleri değerlenerek sağlamlaşmış oluyor. Hamdolsun ki Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Kağıthane de büyüyor ve gelişiyor. Girişimciler için de ekonomik imkanlar olduğu için bu dönüşüm kendiliğinden girişimcilerin elinden yapılabilmekte. Dönüşümle değerli komşularımızın yerleri de değerleniyor. Bu imkânları değerlendirelim. Yerel yönetimler olarak dönüşümlere teşvik veriyoruz. % 30 imar artışı veriyoruz. Başka bir yerde yok bizde var. Çok değerli komşularımız acele etsinler” dedi.

Konuşmaların ardından temel atma töreni ve akabinde Halit Öztop’un yapmış olduğu dua ile tören sona erdi.

erka-konsept-kagithane

Yepyeni bir soluk

ERKA Konsept, tarihi dokusuyla geçmişten günümüze İstanbul’un en merkezi ilçelerinden biri olan Kağıthane’de yükseliyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olan ERKA Konsept, 73 konut ve sosyal yaşam alanları ile bölgeye yepyeni bir soluk getirecek.

ERKA Konsept; modern mimarisi, fonksiyonel tasarımı, malzeme ve isçilik kalitesi ile uzun yıllar güvenle yasayabileceğiniz bir konut projesi. 8.360 m2 toplam inşaat alanına sahip olan proje, 70 özel aileye prestijli bir yaşam ve güvenli bir gelecek vaat ediyor.

İster 1+1, ister 2+1, ister 3+1… Fonksiyonel, geniş̧, ferah ve balkonlu dairelerden birisi sizin için…

ERKA KONSEPT’DE 2+1 DAİRE  444 BİN TL.

Daire fiyatları 444 bin TL’den başlıyor. Erka Konsept’te ödemeler; %50’si peşin, %40’ı

18 ay vade ile yapılırken, kalan %10‘luk kısım teslimde alınıyor. Proje Nisan 2018’de teslim edilecek.

erka-satis-ofisi

 

ERKA Konsept Satış Ofisi:

Adres: Sultan Selim Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Tadilat Sokak No:11 Kağıthane – İstanbul
İrtibat: 444 6 386

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3646 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.