logo

ERKA KONSEPT VE ERKA PANORAMA’DA TESLİMLER MAYIS 2018’DE BAŞLIYOR

ERKA KONSEPT VE ERKA PANORAMA’DA TESLİMLER MAYIS 2018’DE BAŞLIYOR

ERKA KONSEPT VE ERKA PANORAMA’DA TESLİMLER MAYIS 2018’DE BAŞLIYOR

Kağıthane’de 30 yıldır proje geliştiren Erka Yapı, kentsel dönüşüm kapsamındaki ilk projeleri; Erka Konsept’i Mayıs 2018’de Erka Panorama’yı da Haziran 2018 itibarıyla teslim etmeye başlıyor.

İstanbul’un merkezinde konumlanan iş ve yaşam koşullarının tüm avantajlarını bir arada sunan Erka Konsept’te fiyatlar 520 bin TL’den, Erka Panorama’da ise 500 bin TL’den başlıyor.

HEMEN TESLİM HEMEN TAPU ŞİMDİ OTUR

Bir ay sonra oturumun başlayacağı Erka Konsept ve Erka Panorama’da, “Hayatın İçinde İşin Merkezinde Hemen Teslim, Hemen Tapu” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, iki projedeki satışta olan az sayıdaki daireler için de esnek ödeme seçenekleri sunuluyor.

Erka Yapı, Erka Konsept ve Erka Panorama ile başladığı kentsel dönüşüm hamlesini sürdürerek, orta vadede portföyündeki 1400 konutu tamamlayacak.

ERKA YAPI HAKKINDA

Temelleri 1986 yılında atılan Erka Yapı, 2000’li yıllara kadar Bahçelievler, Kağıthane ve Beykoz İlçeleri ve Rusya’da  irili ufaklı konut inşaatlarına imza attı. Erka Grup 1999-2009 yılları arasında; Türkiye’de Erka Yapı iştiraki olan İda İnşaat adıyla, Rusya’da Almis İnşaat adıyla taahhüt işlerini gerçekleştirdi. Erka Yapı, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 2100 konut yaptı.

Detaylı bilgi için; www.erkayapi.com.tr – 444 6 386

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1744 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.