logo

Erka Yapı’dan Amatör Futbola Anlamlı Katkı

Erka Yapı’dan Amatör Futbola Anlamlı Katkı

Erka Yapı’dan Amatör Futbola Anlamlı Katkı

Erka Yapı, Kağıthane’de bulunan Günyamaç Spor, Güneyyıldızı Spor, Harmantepe Spor, Çağlayan Gençlerbirliği Spor ve Hürriyet Eğitim Gücü Spor futbol kulüplerine destek veriyor. Söz konusu kulüplerde, altyapı futbolcuları dâhil toplamda 500 çocuk ve genç spor yapıyor.

Kağıthane’de 30 yıla yakındır proje geliştiren ve bölge ile köklü ve güçlü bağları olan Erka Yapı, ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerine ihtiyaçları doğrultusunda malzeme yardımında bulunarak, daha iyi şartlarda spor yapmalarını destekliyor.

Erka Yapı, amatör futbol liginde mücadele den Kağıthane ilçesindeki futbol takımlarından Günyamaç Spor, Harmantepe Spor, Güneyyıldızı Spor, Çağlayan Gençlerbirliği Spor ve Hürriyet Eğitim Gücü Spor’a forma desteği sağladı.

Erka Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Karagöz, Kağıthane’nin kendileri için çok özel bir yeri olduğunu söylerken, “Kağıthane’nin sokaklarında çocukluğumuz geçti. Çocuk olduk, büyüdük, sokak aralarında futbol oynadık. Kağıthane’deki amatör futbol kulüplerine verdiğimiz destek bizim için önemli ve anlamlı” dedi.

Karagöz, “Umudumuz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi imkânlar ve sağlıklı şartlarda spor yapmalarının önemine dikkat çekerken, katkılarının bununla kalmayacağını, amatör futbola ve amatör sporlara desteklerinin süreceğini de dile getirdi.

ERKA YAPI HAKKINDA

Temelleri 1986 yılında atılan Erka Yapı, 2000’li yıllara kadar Bahçelievler, Kağıthane ve Beykoz İlçeleri ve Rusya’da irili ufaklı konut inşaatlarına imza attı. Erka Grup 1999-2009 yılları arasında; Türkiye’de Erka Yapı iştiraki olan İda İnşaat adıyla, Rusya’da Almis İnşaat adıyla taahhüt işlerini gerçekleştirdi. Erka Yapı, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında 2100 konut yaptı.

Detaylı bilgi için;                                                                                                              

www.erkakonsept.com                 facebook.com/erkakurumsal        

www.erkapanorama.com             instagram.com/erkakurumsal                

www.erkagrup.com                       Twitter.com/erkakurumsal

www.erkayapi.com.tr

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3510 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.