logo

ERKA YAPI’NIN AMATÖR FUTBOLA DESTEĞİ SÜRÜYOR

ERKA YAPI’NIN AMATÖR FUTBOLA DESTEĞİ SÜRÜYOR

ERKA YAPI’NIN AMATÖR FUTBOLA DESTEĞİ SÜRÜYOR

Erka Yapı, Kağıthane’deki amatör futbol kulüplerine 2017 yılında başladığı desteğe 2018’de de devam ediyor.

Kağıthane merkezli Erka Yapı, Kağıthane’de Amatör Lig’de mücadele eden Harmantepe Spor, Hürriyet Eğitim Gücü Spor, Kağıthane Sadabad Spor, Güney Yıldızı Spor, Çatalzeytin Zümrüt Spor ve Nurtepe Spor kulüplerinin forma ve eşofman gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.  

Erka Yapı, bu anlamlı destekle Kağıthane’deki söz konusu kulüplerde, 10 ila 17 yaş grupları arasında spor yapan çocuk ve gençler için eşofman takımı ve forma yaptırarak 250’ye yakın çocuk ve gence ulaşmış oldu.

Erka Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Karagöz, ”Geçen yıl ilk defa böyle bir şey yaptık. Çocukların ve gençlerin başarılarını görünce çok mutlu olduk. Manevi tarafı bizim için daha önemliydi. İçinde spor aşkı olan çocukların başarısı bizi daha da sevindirdi” dedi.

Ziya Karagöz, Kağıthane’deki spor kulüplerine katkılarının daha da artırarak süreceğinin altını çizerken, çocukların ve gençlerin gelişimine spor yoluyla yapılan desteklerin karşılığının olmadığını da belirtti

ERKA YAPI HAKKINDA

Temelleri 1986 yılında atılan Erka Yapı, 2000’li yıllara kadar Bahçelievler, Kağıthane ve Beykoz İlçeleri ve Rusya’da konut inşaatlarına imza attı. Erka Grup 1999-2009 yılları arasında; Türkiye’de Erka Yapı iştiraki olan İda İnşaat adıyla, Rusya’da Almis İnşaat adıyla taahhüt işlerini gerçekleştirdi. Erka Yapı, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 2250 konut yaptı.

Detaylı bilgi için:

www.erkayapi.com
facebook.com/erkakurumsal
instagram.com/erkakurumsal
twitter.com/erkakurumsal

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1812 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.