logo

İstanbul Kağıthane Erzurumlular Derneğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek

İstanbul Kağıthane Erzurumlular Derneğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek

İstanbul Kağıthane Erzurumlular Derneği Başkanı Mehmet Yüksel Kızıloğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini açıkladı.

Mehmet Yüksel Kızıloğlu, Hasbahçe Gazetesine yapmış olduğu açıklamada: “1995 yılında kurulan derneğimiz, mısak-ı milli sınırlarına riayet eden “vatan bir bütündür asla bölünemez ilkesi doğrultusunda tüm hemşerilerimiz ile bir araya gelmektedir. Amacımız; zengin, fakir, genç, yaşlı demeden herkese dokunabilmek, her kesimi bir arada toplayabilmek, genç arkadaşlara ve bizden sonra gelecek nesillere öncülük etmektir.

Bize kalan bu mirası onlara en güzel şekilde aktarmak için yönetim kurulu üyelerimizle aldığımız kararlar doğrultusunda sosyal sorumluluk projeleri üretiyor ve uyguluyoruz. Erzurum Kültürünü Kağıthane’de yaşamak ve yaşatmak gayesi içerisinde çeşitli etkinliklerin düzenliyoruz” dedi.

Kızıloğlu, 2. Turda da Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye davet etti

Türkiye’de 28 Mayıs 2. Tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını inandığını aktaran Kızıloğlu, şunları kaydetti:

“İstanbul Kağıthane Erzurumlular Derneği olarak ülkemizdeki yerli ve milli adımların farkındayız. Bu kapsamda özellikle savunma sanayisinde üretilen yerli ve milli ürünler, rüyalarımızı süsleyen yerli arabamız TOGG ve bugünlerde ücretsiz kullandığımız ve indirimli kullanacağımız yerli doğal gaz, Gabar’da bulunan günlük 100 bin varil kapasiteli petrol ve diğer gelişmeleri dikkatle izliyoruz.

Diğer taraftan tarih boyunca boyun bükmeyen ve diz çökmeyen, Türk milleti emperyalizme karşı dik durma mücadelesi vermiş ve bu konuda ciddi mesafeler almıştır. Ülkemiz lider kimliği ve vasfı ile bölgesinde gündemin altında ezilen değil gündem belirleyen olması gurur vericidir. Yine yaklaşık 50 yılda 45 bin masumu canice şehit eden bir terör yapısı artık varlığı son bulmakla karşı karşıya olup can çekişmektedir.”

Türkiye’de koalisyon hükümetlerinin başarılı olamadığını kaydeden Kızıloğlu, sözlerini, “Bu ülke parlamenter sistemle 25 gün ömrü olan hükümetleri gördü. Biz hızlı karar alabilen ve aldığı kararı hızla uygulayabilen hükümetler ile zamanla yarışabiliriz.

Tüm bunların çerçevesinde yönetim kurulu ile birlikte yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır diyen ve hedefi Kızılelma gösteren Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de desteklediğimizi tüm Türkiye’ye ilan ediyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
894 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.