logo

EVERGREEN GERÇEĞİ! Yabancı Şirketlerin Tohum Üretimi Yasaklanmalı!

EVERGREEN GERÇEĞİ! Yabancı Şirketlerin Tohum Üretimi Yasaklanmalı!

Bildiğiniz gibi ana akım medyada sıradan günlük haberlerde Mısır’da bulunan Süveyş kanalında Evergreen isimli konteynır gemisi kontrolü kaybedip, kanalın iki yönünü trafiğe kapamıştı. Sizce bu olay basit bir kaza mıydı yoksa Stratejist Kaan Sarıaydın’a göre bu bir operasyon muydu?

Sarıaydın’a göre Bill Gates gibi küreselcilere, ulusal devletler tarafından ortak operasyon yapıldı, Çin’de Bill Gates’in ortak olduğu bir şirket tarafından 30 yıldır “İklim Silahı Projesi” üzerinde çalışılıyordu. Bu şirket bazı kimyasal sıkıştırılmış gaz bileşenleri üretip belli oranda birbirine karıştırıp yine aynı şirket tarafından yapılan iklimlendirme makine cihazları ile kurulduğu ülkede havaya salınan bu bileşke gaz ile o coğrafyadaki tüm tarım ürünlerinin yaprak ve çiçek açması engellenecek ve o bölgede tarım üretimi yapılamayacak hale getirilecekti. Tabi şirketin bu bileşke gaza dayanıklı ürettiği ebter (soyu kesik) tohumlar, bu gazdan etkilenmeyip bitkisinin çiçek ve yaprak açmasını sağlıyordu. Bu şirket 2005 yılından beri dünyanın birçok ülkesinde “TARIMSAL TOHUM” üretmek amacı ile tarım arazileri satın aldılar. Mesela ABD, Arizona’da 1 milyon 200 bin dönüm tarım arazisi yine Bill Gates’in ortak olduğu şirket tarafından satın alındı. Dünya üzerinde bu kirli teşebbüs 200 den fazla yerde tarımsal arazi satın aldı tabi ki Türkiye’den de Kayseri ve Konya havzası başta olmak üzere 56 bin dönüm tarım arazisi satın aldılar. Bu arazilerde özel tohumları üretip çiftçilere satacaklar. Çiftçinin kendi tohumları ise bu bileşke gaz o coğrafyaya salındığında çiçek ve yaprak açmayacak ve ürün alımayacak. Bu sayede tohum Dünya’da tekel haline gelecek. Şu ana kadar Dünya üzerinde 20 milyon dönüm tarım arazisi satın aldılar.

Bill Gates denen şahsın dünyadaki neredeyse tüm aşı ve ilaç üreten şirketlerde büyük payları bulunuyor hatta Almanya’da iki Türk’ün ürettiği ve sahibi olduğu Biontech ilaç ve aşı şirketinde Gates’in % 24 hisse payı var. Yani anlayacağınız gibi dünyaya önce aşı ve ilaç satıp sömürecek, ardından yediğiniz rızık ile oynayarak gıda da tekel olacak.

Tabi büyük şirketlerin (küreselciler) bir oyunu varsa tuzak kuranların en hayırlısı olan Allah’ında bir planı var.

Tam 30 yıl boyunca bu bileşke gaz üretilip stoklandı, bu gazı doğaya salacak makine teçhizat üretilip konteynırlara paketlendi ama görünürde bir birine düşman 5 ülke istihbaratları bu küresel şirkete tam da Süveyş üzerinde bir operasyon çekerek geminin dümenini kilitleyip kanalı tıkadılar, bu planın birinci aşamasıydı şimdi ikinci aşamada ise gemiye el koymak geliyor.

Dünya kamuoyu zannediyor ki Evergreen Gemisi Süveyş’i geçip gitti. Hayır! 1 milyar USD zarar tazminatı çıkarıldı gemiye, ödenene kadar gemiye el konuldu. Gemi sahibi şirketin bu tazminatı ödemesi uzun zaman alacak tabi bu süre zarfında 5 ülkenin istihbarat organizasyonu bu gazı ve teçhizatı imha edecek.

Evet, duyar gibiyim kim bu 5 ülke diye!

Bir ipucu vereyim biri Türkiye diğeri ev sahibi ülke Mısır istihbaratları hatta İsrail’in Mossad ajanları bile bu 5’li içinde. Yazının başında belirttiğimiz gibi görünürde birbirine düşman 5 ülke istihbaratlarının ortak operasyonu bu.

Peki, diğer 2 istihbarat birimi kim?

Yine ilk hedef olan ülke ABD istihbaratı CİA ve Ortadoğu’dan Bae istihbaratı.

Bu işin faili Dünyanın dört bir yanında şirketleri olan bazılarının adına küreselciler diyen devletler üstü bir yapı, bu işin ortağı ise Çin devletidir.

Uyarıyoruz!

Çin tehlikesine başka bir araştırma yazımızda değineceğiz lakin Türkiye Cumhuriyeti’nin Tarım arazilerinin kurtarılması için acil olarak “Ülkemizde Tarım arazisi satın alan yabancı şahıs ve şirketlerin tohum üretimi yasaklanmalı. Tarım Bakanlığı tarafından onay almış ebter olmayan tohum ile tarımsal nitelikte faaliyet yapmalarına müsaade edilmemelidir” ibaresi kanun olarak eklenmeli. En azından kendi tarım ekonomimizi bozulmadan koruma altına almalıyız. Hatta bu konuyu milli güvenlik konusu olarak gündeme almalıyız.

Not; Evergreen ismi İngilizcede “Yaprak Dökmeyen” anlamına gelir.

Sağlıkla kalın, Hoşçakalın.

Haber: Selim ASAF

Etiketler: » » » » » » » »
1147 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.