logo

Faruk Gökkuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Faruk Gökkuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Faruk Gökkuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Faruk Gökkuş, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

AK Parti Kağıthane’de 5.dönem İlçe Başkanlığı yapan ve Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi Yönetim Kurulu üyesi olan Faruk Gökkuş, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız ve tevazu, samimiyet, gayret diyerek yola çıkan Faruk Gökkuş, “Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımızı yaptık. AK Parti’den Kağıthane Belediye Başkan aday adayıyım. Allah utandırmasın. Tüm Kağıthanelilerin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Faruk Gökkuş’un adaylık başvurusu için gittiği AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda bir grup partili tarafından coşku ile karşılandı. 

Faruk Gökkuş Kimdir?

1967 Sivas Zara doğumlu. 5 yaşında İstanbul’a geldi. İlköğretimi Fatih İskenderpaşa İlkokulunda başlayıp Silivrikapı İlkokulunda bitirdi. Daha sonra Çapa Ortaokulu ve Şehremini Lisesini bitirdi. 1985 yılında Ankara Hukuk Fakültesini kazandı. 1986 yılında İstanbul Hukuk Fakültesine yatay geçiş yaparak 1989 yılında da mezun oldu. Stajın arkasından 1991 yılında bir arkadaşla beraber avukatlık ofisi açtı. O zamandan bu zamana serbest avukatlık yapmaktadır. Hukukçular Derneği, Mazlumder gibi derneklerde görev aldı. Geçen dönem AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı yaptı. 1999 yılından itibaren de Kağıthane, Talatpaşa Mahallesinde oturmakta olup evli ve üç çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
4527 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.