logo

Fatih AKÇAY, İstanbul 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Fatih AKÇAY, İstanbul 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Çekmeköy’ün sevilen iş adamlarından Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Fatih AKÇAY, 28.Dönem Milletvekilliği için İstanbul 1.Bölge’den Yeniden Refah Partisinden Milletvekili Aday adayı oldu.

İstanbul 1.Bölge Yeniden Refah Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı için Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığına giderek 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölge’den Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Konu hakkında görüş aldığımız İstanbul 1.Bölge Yeniden Refah Partisi Milletvekilli Aday Adayı Fatih AKÇAY, “Kıymetli dava arkadaşlarım ve değerli İstanbullu hemşerilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerinde 28.Dönem Milletvekilliği için İstanbul 1.Bölge’den Yeniden Refah Partisi Milletvekilli Aday adayı oldum. Kutlu davamıza nefer olmak için yola çıktık. Rabbim utandırmasın. Kurulduğumuz günden beri halkımızın partimize gösterdiği teveccühün bir tezahürü olarak gerek il başkanlıklarımıza gerekse genel merkezimize çok yoğun bir şekilde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları olmuştur. Aday adaylıkları hayırlı ve hayırlara vesile olsun. Hepinize saygılar sunarım. Cumhur İttifakı olarak kararımız net adayımız belli” dedi.

Fatih AKÇAY kimdir?

1983 yılında Erzurum ili Narman ilçesinde doğdu. Memur bir babanın üçüncü evladı olan Fatih AKÇAY babasının görevi nedeni  ile 1984 yılında Bursa’ya oradan da Yalova’ya taşınmıştır. Eğitimini Yalova İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi ise Yalova Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra iş hayatına 2004 yılında İstanbul’da akaryakıt sektöründe başladı. 2013 yılından itibaren kendi işini kurdu. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Saygın bir iş insanı olarak tanınmaktadır. Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesidir. Halen İstanbul il yönetiminde kurucular kurulu üyesi olup 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 1.Bölge’den Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday adayı olmuştur.

Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul 1.Bölge Yeniden Refah Partisi Milletvekilli Aday Adayı Fatih Akçay’a Milletvekilliği aday adaylığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
634 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.