logo

Fazlı KILIÇ Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Fazlı KILIÇ Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Olağan Kurul Toplantısını 26.03.2021 Cuma günü Saat: 10.00’da Genel Müdürlüğün olduğu Hacı Bayram Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:8 Altındağ/ANKARA adresinde yapıldı ve yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Ziraat Bankası Olağan Genel Kurulunda, Genel Müdürlüğe Alpaslan ÇAKAR ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Burhaneddin TANYERİ seçilirken, 2004 ile 2019 yıllarında 3 dönem Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Kağıthane’in değişmesini ve gelişmesini sağlayan birçok projede imzası olan Fazlı KILIÇ ise Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyesi seçilen Fazlı KILIÇ, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Ziraat Bankası Türkiye’nin en etkin ve önemli bankalarından birisidir. 26 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Geçmişte yapmış olduğumuz hizmetler gibi, temsil edeceğim görevin mesuliyetinin farkında olarak, ülkemize ve bankamıza hizmet etme yolunda gayretle çalışacağım” dedi.

Fazlı KILIÇ Kimdir?

1976 senesinde Beyoğlu Ticaret Lisesi’ndeki lise öğrenimini tamamladı. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ndeki Muhasebe Denetçiliği Yüksek Lisans programını ise 1982 yılında tamamladı. 26 sene Serbest Mali Müşavirlik mesleğini icra etti ve Yön Muhasebecilik Mali Müşavirlik Limited Şirketi’nde kurucu ortaklık görevini üstlendi.

1991 ile 1994 yıllarında Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, 1994 – 1999 senelerinde İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği Grup Başkanlığı, 2002 – 2003 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve 2004 ile 2019 yıllarında 3 dönem Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. 26.03.2021 tarihinden itibaren Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. KILIÇ aynı zamanda Ziraat Bankası Kredi Komitesi yedek üyesi ve Bilgi Sistemleri Strateji Komitesi ve Bilgi Güvenliği Komitesi Başkanı’dır.

Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Hasbahçe Gazetesi olarak Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Fazlı KILIÇ’a hayırlı olsun diyor başarılarının devamını diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

4011 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.