logo

AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Adayı Fuat KOCAOĞLU’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Adayı Fuat KOCAOĞLU’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Kağıthane 23. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Fuat KOCAOĞLU, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, tüm Kağıthanelilerin ve Sivaslı hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

KOCAOĞLU, “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, milli ve dini değerlerin yaşatıldığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlıkların unutularak kardeşçe kucaklaşmaların olduğu müstesna günlerdir.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut ve sevgi aşılayan bu mübarek günlerin kıymetini bilerek başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizlerimizi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmeli; büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Komşularımızla, şehit ve gazi ailelerimizle hasbihal ederek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Bu bayram, Müslümanların içinde bulunduğu sıkıntıların, belaların def olmasına vesile olsun. Siyonist işgalcilerin saldırılarının altında zulüm gören Filistinli kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olsun. Bu bayram bütün Müslümanların uyanmasına vesile olsun. Bu bayram Müslümanların kanın aktığı son bayram olsun. İslam âleminin Ramazan bayramı mübarek olsun” dedi.

KÜTÜK; “31 Mart yerel seçimlerinde Kağıthane’de AK Parti Belediye Başkanımız Mevlüt ÖZTEKİN’e ve meclis üyelerimize destek verdiğiniz teşekkür ediyoruz ve yerel seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » »
74 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.