logo

Geleceğin Müzisyenleri Kağıthane’de Yetişiyor

Geleceğin Müzisyenleri Kağıthane’de Yetişiyor

Geleceğin Müzisyenleri Kağıthane’de Yetişiyor

gelecegin-muzisyenleri-kagithanede-yetisiyor

Kağıthane Belediyesi Hamidiye Gençlik Merkezi’nde ücretsiz devam eden kurslar arasında yer alan keman dersine katılan öğrenciler, geleceğin kemancıları olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla bünyesinde kurduğu gençlik merkezlerinde birçok kurs açan Kağıthane Belediyesi, yaz boyunca binlerce çocuğa kurs hizmeti verdi. Kurslar arasında yer alan keman dersini tercih eden öğrenciler, usta eğitmenler eşliğinde bu sanat dalının inceliklerini öğrendi.

hamidiye-genclik-merkezi-keman-kurs-ogretmeni-turkan-sevinc

Hamidiye Gençlik Merkezi Keman Kurs Öğretmeni Türkan Sevinç, “Kursiyerlerimizin hepsi severek ve isteyerek geldiler. Böyle olması kemanı çabuk öğrenmelerini sağladı. Hepsi çok güzel çalıştı. Güzel parçalar öğrendiler. Daha önce çeşitli konserler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Müzik insanları çok mutlu ediyor ve başarıya götürüyor. Öğrencilere bu imkânı veren Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Çok önemli ve faydalı bir kurs dönemi geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kursa katılan öğrenciler de derslerin verimli geçtiğine değinerek, bir çok parçayı öğrenme imkânı yakaladıklarını anlattı. 

Etiketler:
1718 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.