logo

Gelecek İçin Tedbir

Gelecek İçin Tedbir

Gelecek İçin Tedbir

Allah (c.c.) biz Müslümanlara bir iş yaparken önce İnşallah dememizi emreder. Sonrası için de aklınızı ve yeteneğinizi kullanın, çok çalışın diye emreder. Bunu hayatımızın şiarı yaparak düşünelim ve hareket edelim.

Neler oluyor bu Coğrafya da ve ülkemizde. Daha önce de yazılarımda belirttiğim gibi. Batılı seçilmişler ile onların uydu devletleri biz Müslüman Türk milletini ve devletini sadece bu topraklardan sürmek değil. Mümkünse top yekûn imhayı planlamaktadır. Peki, bunu nasıl anlıyoruz. Son bir haftadır dillendirilen bir operasyon detaylarından anlıyoruz. Fırat’ın Doğusunu da içine alan Türkiye-Suriye sınır hattına kurulması planlanan güvenli bölge ve bu bölgeyi koruyacak olan (güya) uluslararası güçten. Kim bunlar. ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Mısır, Suudi Arabistan ve Ürdün. Böyle bir grubun bir araya gelmesi ve sınır boyuna yerleşmesi şu demektir. Bir gün vatanımızı işgale gelecekleri anlamı çıkar. Batıda Yunan ve Bulgarlar ile. Doğu’da Ermeni hamlesi ile. Irak’tan Kürtçü Irak yönetimi ile. Karadeniz’den ise bölücü Rum isyanları ile. Bunları görmek ve ona göre tedbirler almak zorundayız.

Ben burada sadece bir tedbir için yazacağım…

Hayatın devamı için gıda ve beslenmek gerek. Bunun için de ilk önce temel gıda dediğimiz sekiz ila on arası değişen gıda maddelerinin üretimini ve güvenliğini planlamak gerekiyor. Ülkenin farklı bölgeleri gıdanın üretim kolaylığı dikkate alınarak acilen planlanmalıdır. Bu günden sonra her türlü gıdanın ithali yasaklanmalıdır. İçeride üretim hızlıca çoğaltılmalı ve şehirlerden köylere dönüş uygulanmalıdır. Hatta bu zorla da olsa yapılmalıdır.

Bu saatten sonra demokrasi, özgürlük gibi boş laflar bir kenara bırakılmalıdır. Ülke sanki savaşta imiş gibi disipline edilmelidir. İsrafın her türlüsüne karşı savaş açılmalıdır. Millet yavaş yavaş zor şartlara hazırlanmalıdır.

Telefon gibi boş israfların önüne mutlaka geçilmelidir. Temel gıdanın arzı ve güvenliği tıpkı silah ve mühimmat gibi tamamen devletin güvenlikli önceliği olmalıdır.

Ankara’daki sayın yöneticiler bunu lütfen dikkate alın. Savaşlar sadece silahla değil. Sürdürülebilir gıda tedariki ile de çok ilgilidir.

Allah (c.c) bu milletin ve devletin yar ve yardımcısı olsun. Eğer bu millet rıza-yı bari için yola çıkarsa kazanan İnşallah bu millet ve devlet olacaktır.

Necati Yüzüak

Etiketler: » » » » » » » »
3251 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.