logo

Gelecek Partisi Kağıthane 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Kağıthane 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Kağıthane 1. Olağan Kongresini 31 Temmuz Cumartesi günü Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirdi.

Sosyal mesafe kurallarına uyularak yoğun katılımla gerçekleştirilen kongreye; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim TEMURCİ, İstanbul İl Başkanı İsa Mesih ŞAHİN ve yönetimi, Kağıthane ilçe yönetimi, delegeler, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, mahalle muhtarları, ulusal ve yerel basın ve partililer katıldı.

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Burak DİYARBAKIRLIOĞLU Oldu

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresini 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günü Saat:14.00’de Kağıthane Merkez Mahallesindeki Delta Hotels by Marriot İstanbul Haliç’in toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm delegelerin oylarını alan Av. Burak DİYARBAKIRLIOĞLU başkan seçildi.

Geleceği birlikte inşa edeceğiz

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Cenab-ı Allah kongremizi hayırlara vesile kılsın diyerek şu açıklamalarda bulundu: “Siyaset birinin üstüne basarak yükselme sanatı değildir. Siyaset, kendisi basamak olmak adına başkalarını yükseltebilme tevazünündür. Birilerinin üstüne basarak yükselenler daha sonra geldikleri yerde kasalarını, yakınlarını zengin edenlere buradan kara bir haberim var! Sizin siyaset anlayışınızın sonu geldi. İşte birbirlerine omuz vererek dava arkadaşlarını daha yukarılara çıkartmaya çalışanların zamanı geldi. Geleceği birlikte inşa edeceğiz. İl il, ilçe ilçe dolaşıp “Nasıl Bir Gelecek Hayal Ediyorsunuz?” diye soracağız” dedi.

Kağıthane’de Gelecek Partisi’nin havası oluştu

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih ŞAHİN ise yaptığı konuşmada: “Biz il başkanlığı açılışımızda bir söz söylemiştik, bu kapıdan asla kibir girmeyecek, bu kapıdan asla yanlış işler girmeyecek demiştik bu kapıdan sadece kardeşlik girecek, muhabbet ve doğru işler girecek demiştik o gün orada söylediğimiz sözlerin bugün bir bir ilçelerimizde olgunlaştığını görüyoruz. Bu konuda Kağıthane’de farklı bir hava oluşturan Kağıthane ilçe başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu hava Gelecek Partisi’nin havasıdır” dedi.

Kağıthane’de Gelecek Vizyonu ve Gelecek Partisi

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Av. Burak DİYARBAKIRLIOĞLU, ”1. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Yoğun katılım sebebiyle katılan herkese teşekkür ederim. Katılmak isteyip de İstanbul’da olmadığı için katılamayan, arayıp tebrik eden, üzüntülerini bildiren dostlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Yazın ortasında, birçok insanın tatile veya memleketine gittiği bugünlerde kongre yapmak cesaret işiydi. Cesaretimizin meyvesini ise aldık. Hamdolsun, başarıyla ve yüksek katılımla bu süreci tamamladık. Davetiye göndermediğimiz, yoğunluk sebebiyle unuttuğumuz kim varsa herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum.  Kağıthane’de Gelecek Vizyonu ve Gelecek Partisi var” dedi.

Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Ömür GÜRSOY ise: “Gelecek Partisi kadroları olarak, kapsayıcı ve katılımcı demokrasi kültürünü kentimizin ve ülkemizin yönetimine hâkim kılmak üzere, bir medeniyet ve Gelecek vizyonuyla iddialı bir siyaset yapıyoruz. Kendimize güveniyoruz! Hiç şüphem yok ki Gelecek Partisi Türkiye Siyasetinin önümüzdeki on yıllarına yön verecek bir aktör haline dönüşecektir. Bizi küçümseyen veya görmezden gelenlerin bunu neden yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Kendimize güveniyoruz; kalite hiçbir zaman göz ardı edilemez, yadsınamaz” dedi.

Kongre çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

603 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.