logo

Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

sunnet soleni sadabad

Kağıthane Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün ilçede ikamet eden dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen sünnet töreni kayıtları başladı.

Nisan ayı itibariyle başlayan 2014 yılı Sünnet Şöleni kayıt alımları Mayıs ayının 15’ine kadar devam edecek. Kayıt yaptıran çocukların sünnet kıyafetlerini Kağıthane Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü temin ederken, çocukların sünneti anlaşmalı hastanede kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni’nde  oyun grupları, palyaçolar ve birbirinden renkli etkinliklerde bayram havasında bir  kutlama yaşanıyor. Çocukların mutlu günlerine eşlik eden Kağıthaneli anne babaları da unutmayan Kağıthane Belediyesi her yıl Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen programı konserlerle taçlandırıyor.

kagithane sunnet soleni

Sünnet kayıtlarına başvurmak isteyen ilçe sakinlerinin sünnet olacak çocuğun kimlik fotokopisi ile Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları yeterli.

Cerrahi Operasyonlar, Uzman Hekimler Tarafından Hijyenik Ortamda Yapılıyor

Kağıthane Belediyesi’nin Geleneksel hale getirerek her yıl gerçekleştirdiği Toplu Sünnet Programı, Kağıthane Devlet Hastanesinde cerrahi operasyonlarla gerçekleştiriliyor.

Etiketler: » » » » » » » »
1835 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.