logo

Geleneksel Türk Hamamı Bayrampaşa’da Açıldı: Paşa Hamamı SPA & WELLNESS

Geleneksel Türk Hamamı Bayrampaşa’da Açıldı: Paşa Hamamı SPA & WELLNESS

İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bayrampaşa’da “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS”; zor, yorucu ve stresli bir günün ardından bedene ve ruha dinginlik veriyor ve enerji katıyor…

Harika bir gün sizi bekliyor

Saunadan buhar odasına, hamamdan masaja, havuzdan jakuzi kullanımına kadar her şey Paşa Hamamında!

Yüzme Havuzu

Su sakinlik ve dinginlik veren, vücut ağrılarını hafifletme de yardımcı olan en rahatlatıcı araç olarak kabul ediliyor. Yüzme ise suyun gücüne karşı koyarak kasları çalıştıran ve diğer tüm klasik egzersizlerden, kalori harcama ve kas çalıştırma açısından üstün olarak görülüyor.

Yüzme havuzunun sıcaklığı 28-30 derece ılıktır. Havuzun büyüklüğü 8 x 20 metre, derinliği ise 1.5 metredir. Önce sıcak bölümlerin kullanılmasını ( sauna, buhar odası, hamam) sonra ılık alanlardan yararlanılmasını önerilmektedir.

Türk Hamamı

Türk kültüründe çok önemli bir yeri olan hamam, sağlığımıza etkileri ile gerçekten çok faydalıdır. Hamamda, sıcak hava ve buharın etkisi ile vücudunuzda gözenekleri dolduran tüm kirler yumuşar. Yapılan kese ile tüm gözenekler açılır. Böylece hem cildiniz ölü deriden arınır hem de daha fazla oksijen alır. Hamam, kas gerginliklerini ve ağrılarını giderir, kısıtlı eklemleri açar, lenf sistemi temizliğini ve kan dolaşımını artırır. Astım yada alerjik durumlardan dolayı oluşan sinüs tıkanıklıklarını azaltır, cildin genç ve taze kalmasını sağlar.

Kendinizi Ödüllendirin

Sauna içerisinde sıcak ve kuru havanın bulunduğu, insanların hareket edebilecekleri kadar büyüklüğü olan ahşaptan yapılmış bir çeşit sıcak hava banyosudur. Genel olarak saunada sıcaklık 40 ile 90 C derece arasındadır. Sıcaklık tavan yüksekliğinde 100 C dereceyi bulur.

Buhar Odası

Buhar Odası, vücut toksinlerinden arınmanın en basit yoludur. Bu yolla, cildin gözenekleri açılır, milyonlarca ter bezesi salgılama yapmaya başlar.

Ruhuzu Şımartın

Erkekler, genç ve yaşlı herkes için harika masaj seçenekleri sunan Bayrampaşa’da yer alan “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS” daki masaj sonunda ne yorgunluğunuz ne de gerginliğiniz kalacak, hayat enerjiniz tam olacak!

Kendinize Zaman Ayırın

Yorgunluğunuzu üzerinden alacak, enerji kazandıracak, motivasyon sağlayacak, her şeyden önemlisi yaşamınıza keyif katacak bir fırsat, Kağıthane’de yer alan “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS” da sizi ve sevdiklerinizi bekliyor!

Lüks ve Konforun Tadını Çıkarın

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından, “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS” İşletme Sahibi Ahmet Turgut YAVUZ, “Tesisimiz Bayrampaşa’da hizmet vermektedir. Alternatifleri bir arada bulundurarak halkımıza sunduğumuz tesisimizde, Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna, Havuz, SPA, Klasik Masaj, Uzakdoğu Masajları ve Vücut Bakımları hizmetlerimizden sizlere en uygun olanını tercih edebilir, lüks ve konforun tadını çıkarabilirler. Hamamımız erkekler içindir. Bu ayrıcalıklardan faydalanmaları için tüm halkımızı “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS” a davet ediyorum.

Kısa veya uzun soluklu bir tatil veya katılmak zorunda olduğunuz önemli bir iş toplantısı, konu her ne olursa olsun “Paşa Hamamı SPA & WELLNESS” kendinizi yenilemeniz ve tazelenmiş hissetmeniz için sizleri bekliyor” dedi.

HİZMETLER:

SAUNA

JAKUZİ

BUHAR ODASI

TÜRK HAMAMI

YÜZME HAVUZU

KESE KÖPÜK MASAJI

MASAJ VE ÇEŞİTLERİ

Sauna ve masaj keyfi ile dinlenip, hamam sefası yaşayacağınız; kapalı yüzme havuzunun keyfine varıp vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir deneyimle hamamdan çıkmak istemeyeceksiniz!

Fiyatlar İçin İletişime Geçebilirsiniz.

İletişim ve Randevu için:

Web: https://www.pasahamami.com.tr
Email:
 info@pasahamami.com.tr
İnstagram:
https://www.instagram.com/pasahamamispa  
Adres: Muratpaşa Mah. Fabrikalar Caddesi, Sanayi Sok. No:11/A,34030 Bayrampaşa / İstanbul
Telefon:  0212 417 17 60
Cep: 0554 780 62 60
Çalışma Saatleri: Haftanın Her Günü 08:00 – 23:00

Tanıtım Videosu-1:


Tanıtım Videosu-2:

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
926 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.