logo

GELİN ÇAĞRIMA KULAK VERİN

GELİN ÇAĞRIMA KULAK VERİN

Öğlen namazını idrak ettim. Oğlum ile konuşur iken ona bir şey söyledim. Geçmiş bizim kuşak ile ilgili bir konudan bahsettim. O da dedi ki sizin kuşak çok sağlam ve kaliteli imiş dedi. Ardından bende ona dedim ki; bugün ülkeyi yönetenler kim ki? Geçmiş de ne yapmışlar. Sadece HİÇ. Oysa 1980 öncesi gerek devrimciler, gerekse ülkücüler, çok ama çok büyük bedeller ödemişlerdi dedim.

Hem okuyup, hem mücadele edip, hem de geçinme, hayatı idame ettirme adına hırsızlık ve yolsuzluk yapmadan her iki kesim de müthiş bir mücadele vermişti. Bugün ülkeyi yönetmesi gereken ya ülkücüler idi ya da devrimciler idi. Oysa 1980 sonrası iklimden hem FETÖ’cü suç örgütü hem de siyasal İslamcıılar beslenerek büyütülerek hem ülkenin siyasal iktidarına, hem de ekonomik gücüne erişmesi sağlandı. Ayrıca ülkenin bekası için de PKK adlı bölücü bir suç ve organize çetesi yaratıldı.

Gelin bunu bir düşünelim?

Bu nasıl oldu? Kim bunları buralara taşıdı?

Taşıyanlar herkes tarafından biliniyor, doğru mu?

Sonra 1980’den sonra bir sinema daha sahneye konuldu. Organize suç örgütleri ile siyasal iktidarın ilişkileri. Bu bugün olmadı. 1984’den bu yana isimler değişerek devam etti ediyor.

Adı, geçen şahısların adının hiç bir önemi yok. Önemli olan kurgu! Ne demek istiyorum?

1980 öncesi mücadele eden iki kesim bir yanlış yaptı. 80 sonrası cezaevi hayatı bitince iş ve aş kaygısı ile ve en önemlisi kırılmış kalp ve duygular sonrası herkes kendi içine döndü. Meydan da tam Emperyal güçlerin istediği gibi, kendilerine uşaklık yapacak, gerektiğinde ülkesini satacak güruha kaldı. Bunu çok iyi gören emperyal güç odakları hızlıca PKK’yı oyuna sürdü. Ardından mafya tipi yapılar oluşturuldu. Ardından din kisvesi altında cemaat yapılanmaları ve sonrası iktidarı ele geçirme. Bütün bunlar oldu mu? Oldu!

Bir çıkış yolu var mı sizce? Var ise söyleyin!

Benim bir çıkış yolum var.

3.Yol olarak “Anti Emperyal Platform” kurulmalıdır. Bu ülke için canını ve gençliğini ortaya koymuş insanların ocu-bucu demeden bir araya gelmesiyle bu platform kurulur ise bilin ki eski tüfekte olsa bizim nesil Allah’ın (c.c.) izni ile bu işin altından kalkar.

Hepimiz artık çok donanımlıyız. Tecrübeliyiz.

Terazi şu olmalı. Ortak akıl, erdem, irfan.

Bu terazideki tartılacak değerler sonucu mutlaka aklın yolu bir gibi, bizi doğrulara götürecektir.

Çocukluğumda rahmetlik babamın bir öğütü ile bitirmek isterim. “Kork Allah’tan (c.c.) korkmayandan”

Bugün sözüm ona Müslümanım deyip ülkenin tüm kaynaklarını çalıp, sonrada yurt dışına kaçıranlar sakın ola “biz Allah’tan (c.c.) korkarız” demesinler. Sizin kâfir, kefere dediğiniz solcular sizin yaptığınızın binde birini bile yapmadı. Tarih buna şahittir.

Gelin çağrıma kulak verin ve bu platformu kuralım. Bu STK’nın gücü bu milletten geleceği için tarih 1980 öncesi bu cefakar nesli hayır yad edecektir. Tıpkı Çanakkale geçilmez destanını yazan nesil gibi.

Necati YÜZÜAK

720 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.