logo

GENAN: Kağıthane Değişiyor ve Gelişiyor

GENAN: Kağıthane Değişiyor ve Gelişiyor

GENAN: Kağıthane Değişiyor ve Gelişiyor…

GENYAP Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sudi GENAN

GENYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirketin Genç Yüzü İbrahim Sudi GENAN ile projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk…

Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

İbrahim Sudi Genan, 1988 İstanbul doğumluyum. İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Mezunuyum. GENYAP Yönetim Kurulu Üyesiyim. Yaklaşık 5 yıldır aile şirketimizde çalışmaktayım.

Genyap LogoGENYAP ne zaman kuruldu ve amaçları nelerdir?

GENYAP MİMARLIK MÜHENDİSLİK VE İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ. 1980 yılında kuruldu. Kurulduğu günden itibaren inşaat sektöründe kentsel modernleşme girişimlerine katkıda bulunmakta ve hayata geçirdiği tüm projelerde Türkiye’nin kentsel dönüşüm vizyonuna hizmet etmektedir.

Kağıthane’deki projelerinizden bahseder misiniz?

GENYAP kurulduğundan bugüne; konut, fabrika, otel, cami, köprü, plaza, site, iç mimari ve alt yapı gibi birçok sektörde hizmet vermektedir. Bu güne kadar kaliteden ödün vermeden birçok başarılı projeye imza atmıştır. Amacımız yalnızca konut üretmek değil aynı zamanda insanların beklentilerini karşılamak ve kendilerini mutlu hissedebilecekleri mekânlar tasarlamaktır.

Bölgede hazır Eylül ayında oturuma başlanacak olan Kağıthane 7000 projemiz bulunmaktadır. Kağıthane 7000 dışında şuan hafriyat çalışmaları süren Hasbahçe Projemiz ve bunun haricinde yakında lansmana çıkacak ve planlanan birkaç projemiz daha bulunmaktadır. Kısacası Kağıthane’mize değer katacak yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İbrahim Sudi GENAN-Ayetullah Coşkun Röportaj

Kağıthane 7000 projesinden ve özelliklerinden bahseder misiniz?

Aile konseptinde tasarladığımız Kağıthane 7000, 8 Blok olup toplam 122 daireden oluşmaktadır. 3.300 m2 ortak bahçe alanlı sitemizde 2+1, 3+1, normal daireler ile 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daire seçeneklerimiz bulunmaktadır. Bay ve bayanlara ayrı ayrı olmak üzere yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız, saunalarımız, kafeteryamız ve çocuk oyun alanımız bulunmaktadır. Komşularımıza mutlaka Kağıthane 7000 Projesini ziyaret edip yerinde görmelerini tavsiye ediyorum.

İnsanlar neden Kağıthane 7000 projesini tercih etmelidir?

Kağıthane 7000, bölgeye değer katan bir proje. Gerek oturum gerekse yatırım için çok değerli bir proje. Ailelere özel bir tasarım olması, zaten başlı başına bir ayrıcalık sunuyor. Bunun dışında projemizden ilk satın alan kişi şu anda bile yaklaşık % 40 kazanmış durumda ve oturumun Eylül ayında başlayacağını düşünürsek hala kazandırmaya devam ediyor.

İbrahim Sudi GENAN Hasbahçe Gazetesi Röportaj

Kentsel dönüşüm ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşır mısınız?

Kentsel dönüşüm, Türkiye’nin tamamından başlayıp bir konutunda oturan vatandaşın konutunu yenileme ihtiyacına kadar olan süreçle alakalı birçok şeyi içerisinde barındırıyor. Kentsel dönüşüm aslında projelendirilmiş ve çevreye yeni bir şekillendirme yeni bir düzenleme getiren bir planlama şekli olmakla beraber aynı zaman da kişilerin aklına gelen eski yapıların yıkılıp, yeni yapıların yapılanmasıdır. Bununla alakalı devletin ve yerel belediyelerin insanlara sunduğu imkânlardır. Kentsel dönüşüm, hem bölgeye hem de insanlara katkı sağlamakla beraber, yaşam tarzını ve kaliteyi de yükseltmektedir.

Kağıthane sizin objektifinizden nasıl görünüyor?

Kağıthane, yatırıma açık ve gelişime açık ve çevre ilçelerden yoğun ilgi gören bir ilçemiz. Şişli-Beşiktaş-Levent-Maslak gibi ilçelere yol ve tünel bağlantıları ile komşu olmasının yanında, Boğaz köprülerine yakınlığı ve İstanbul’un merkezi konumunda bulunmasından dolayı dışarıdan görüldüğünden çok daha değerlidir. Kağıthane’yi gerçek değerine henüz kavuşamamış bir yer olarak görüyoruz. Gerçek değerine kavuşacağı günler yakındır diyebiliriz. Kağıthane hızla değişiyor ve gelişiyor.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Kağıthane’mizde hizmet veren, güzel şeyler yapan noktaları çok iyi takip edip belirliyorsunuz. Bizlere de bu manada fırsat verdiğiniz için şahsınıza ve Hasbahçe Gazetesine teşekkür ediyorum.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
11049 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.