logo

Genç bir Siyasetçi Gözüyle 17 Aralık Darbesi

Genç bir Siyasetçi Gözüyle 17 Aralık Darbesi

Genç bir Siyasetçi Gözüyle 17 Aralık Darbesi

17 Aralik Darbesi

Ülkemizde yakın zamana kadar var olan yönetim anlayışı, ülkeyi terk edilmeye yüz tutmuş ve yaşanmaz bir yer haline getirmişti. Hamdolsun ki 1994 yılının bahar aylarında İstanbul başta olmak üzere Türkiye’de bahar bir başka yaşanmakta idi. Tabii ki bunun en büyük aktörlerinden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan RECEP TAYYİP ERDOĞAN’dı. Belediye başkanlığından itibaren bugüne kadar var olan süreç içerisinde yapılan icraatlarla, ülkemiz dünya ölçeğinde çok önemli bir ivme–itibar kazandı. Tabii bunlar olurken ülkenin gelişmesini istemeyen, bu gelişime engel olmak için her yolu mubah gören kişi ve çevreler hiç eksik olmamıştır. Son olarak gerçekleştirilmek istenen 17 ARALIK SİYASİ DARBE OPERASYONU bunlardan sadece bir tanesidir.

Bu operasyonun seçimlerin hemen öncesinde vuku bulması ziyadesiyle manidardır. Ve tabii ki burada asıl önemli olan nokta 17 Aralık operasyonunun içeriğinde nelerin var olduğu ve göz ardı edildiği idi? Gezi parkı olayları ile başlayan bu süreçte vekillerin istifası, atılan iftiralar ve rüşvet dalgası hükümeti yıpratma–itibarsızlaştırma senaryosunun farklı tezahürleri idi. Şükür ki bunu da başaramadılar. Başaramayacaklar!

Tüm bu yaşanan olaylarla birlikte bu vatanın gençleri bu olayların neresindeydi? Ağaç diyerek meydana çıkıp ağaçlara zarar veren birçok gençle birlikte kamu mallarına zarar veren gençler vardı. Süreç içerisinde yargının kararını beklemeden istifa edenleri her mecrada ön yargıyla yargılayan gençler vardı. Rüşvet dalgasında bir takım medya bunu halka servis ettiğinde olayların içeriğini araştırmadan, ülkemiz için yapılmak istenenleri durup düşünmeden bu DARBE OPERASYONUNU yolsuzluk simgesiyle ilişkilendirenler de vardı. Peki, ülkenin yarıdan fazlasını teşkil eden ve üye sayısı dahi 2 milyonu aşan AK Parti gençliği ne yaptı? Birtakım tuzakların pençesinde olanlar, ülkesine zarar vermeye devam ederken, AK GENÇLİK sadece Başbakanının izini takip etti ve ülkesinin refahı uğruna gece gündüz demeden, kar kış demeden, yılmadan yorulmadan gayret gösterdi.

Ve biz çok iyi biliyoruz ki 17 Aralık Operasyonu yerel değil Uluslararası bir operasyondur. Bunların içinde ülkemizdeki bazı partiler ve oluşumlar, bunların yandaş medya organları, aynı zihniyete sahip kuruluşlar ve en önemlisi deniz aşırı bölgeden devlet(ler) ve camia(lar) vardır. Her ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yolları denerlerse denesinler, MİLLETİN OYLARIYLA GELEN, MİLLİ İRADEYLE VAR OLAN bir hükümeti devirmek için verdikleri uğraşlar sonuçsuz kalacaktır. Ve bizler dün olduğu gibi bugün de ülkemizin üzerinde yapılmak istenen siyasi operasyonlara izin vermedik. Vermeyeceğiz!

AK PARTİ gençliği olarak, aziz milletimizin refahı için çalışacak, bize yol gösteren Başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın izinden bir an olsun ayrılmayacak, kemikleşmiş teşkilat yapımızı daha ileri boyutlara taşıyıp, sağlam adımlar atacağız. Tüm AK GENÇLİK olarak maneviyatı şiar edinmeye devam edip manevi köklerimizden ayrılmayarak bu AK DAVAMIZA sahip çıkacağız. Bu sorumluluk bilinciyle DURMAK YOK YOLA DEVAM diyoruz…

Selam ve Dua ile…

İsmail Hakkı KAYA
Ak Parti Kâğıthane Gençlik Kolları
Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1669 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.