logo

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Kağıthane’de Yapıldı

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Kağıthane’de Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması” Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program saat: 09.00’da kahvaltı organizasyonu ile başladı. Kahvaltıya tüm okulların sorumlu öğretmenleri ve hafız öğrenciler katıldı.

Programa Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya POSTACI, LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Musab Murat Altınay, Ekrem Cevahir AİHL Okul Müdürü Abdullah Ağırtmış, Şehit Mustafa Sevim AİHL Okul Müdürü Erdem Alpsoy, Yarışmacı okulların sorumlu öğretmenleri ve hafızları, öğrenciler ve Kağıthaneliler katıldı.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı bir selamlama konuşması yaparak yarışmaya katılan tüm hafızlara başarılar diledi.

Yarışmacı öğrencilere jüri üyelerinin hazırlamış olduğu kapalı zarftan seçmiş oldukları sorulardan Kur’an-ı Kerimden 1-10. Cüzler arasından, 11-20. cüzler arasından ve 21-30.cüzler arasından- 3 soru soruldu. Ezber, kıraat ve mahreçlerin değerlendirildiği yarışma saat:13.00’de sona erdi.

Yarışma sonunda 1. 2. ve 3. olan öğrencilere başarı belgesi ve para ödülü verildi. Dereceye giremeyen öğrencilere ise katılım belgesi ve bir miktar para ödülü verildi. Okul sorumlusu öğretmenlere de çeşitli hediyeler ve teşekkür belgesi verildi.

Katılanların baştan sona çok beğendiği ve ilgi gösterdiği yarışma, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

122 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.