logo

Genç Siyaset Birliği 1.Genel Kurultayını Yaptı

Genç Siyaset Birliği 1.Genel Kurultayını Yaptı

Türkiye’nin En Genç Sivil Toplum Kuruluşu Genç Siyaset Birliği 1. Kurultayını Yaptı

Türkiye’nin En Genç Sivil Toplum Kuruluşu olan Genç Siyaset Birliği, 1.Kurultayı’nı 05.08.2017 Cumartesi günü Saat:14.00’da Kağıthane Halk Eğitim Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Kurultay İstiklal Marşı ile başladı. Genç Siyaset Birliği Kurucusu Muhammed Emin Kaya kurultayda altı ayda yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Genç Siyaset Birliği Başkanı Muhammet Emin Kaya yaptığı açılış konuşmasında, “Genç Siyaset Birliği’nim 1.Kurultayı’na hepiniz hoş geldiniz. Bizlere ev sahipliği yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bizi yalnız bırakmayan Sayın Fazlı Kılıç beye ve Başkan Yardımcısı Şaban Demirel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaya, “Genç Siyaset Birliği Türkiye’nin En Genç Sivil Toplum Kuruluşu ve Türkiye’nin İlk Lise Teşkilatlanmasıdır. Siyasete girdiğimden beri kula kul olanlara hep karşı durdum. Kurucusu olduğum genç siyaset birliği için var gücümle çalıştım. Burada bulunan ve bulunmayan kardeşlerimizin gayretiyle çok hızlı bir şekilde büyüdük. Bundan 6 ay önce kurulmuş bir teşkilatın başarısını hep birlikte gördük. Şairinde dediği gibi “Bir Gençlik. Zaman bendendir. Mekân bana emanettir” şuuruyla ilerleyen bir gençliği Allah’ın izniyle oluşturuyoruz. Bundan 6 Ay önce 4 arkadaşımla bu yola çıktım. 6 ayda yaklaşık 390 kişiyi bünyemize kattık. 10 ilde teşkilatlarımızı oluşturduk. Bütün imkânsızlıklara rağmen öğrenci kardeşlerimizin okul harçlıklarından arttırdığı paralarla ihtiyaçlarımızı gidermeye çalıştık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genç Siyaset Birliği’nin dostluğu ve ahde vefası ne kadar güçlüyse, milli ve manevi bağları da bir o kadar güçlüdür. Vatan, Bayrak, Millet, Devlet çizgisinden asla ayrılmadık ayrılmayacağız” dedi.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çömlek, “Genç Siyaset Birliği’nin 1.Kurultayı’na ev sahipliği yapmaktan gurur duyduk. Başkan Muhammet Emin Kaya kardeşime başarılar diliyorum. Katılımlarından dolayı, Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç’a, Başkan Yardımcısı Şaban Demirel’e, muhtarımız Hüseyin Kılıç’a, Beşiktaş Gençlik Kolları Başkan’ı Ferruh Bey’e, Gençlik kollarından Mustafa Kaya’ya teşekkür ediyorum. Bu ülkede “yerli ve milli” olan her düşünceyi, her oluşumu destekliyoruz” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Genç Siyaset Birliği, ülkesi için hizmet etme gayretinde olan gençler tarafından kurulduğunu bilmekteyiz. Genel Başkanı Muhammet Emin Kaya’nın gayreti ve hizmet aşkı bu topluluğu büyütmüştür. Kendisini ve ekibini tebrik ediyoruz. Genç Siyaset Birliği’nin 1.Kurultayı hayırlı olsun. Sizlerin her zaman yanındayız” dedi.

 

Kurultay sonrası Genç Siyaset Birliği tarafından Katılımcılara birer “Katılım Belgesi” verildi.

Program toplu çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Genç Siyaset Birliği’nin Olağan Kongresi hayırlı olsun diyor. Başkan Muhammet Emin Kaya’ya başarılar diliyoruz.

Genç Siyaset Birliği Türkiye Genelinde Teşkilatlanıyor…

Genç Siyaset Birliği İrtibat:

Facebook: https://www.facebook.com/gencsiyasetb 

Telefon: 0551 211 22 92

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2119 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.