logo

GENYAP KAĞITHANE 7000 Her Aileye Kapılarını Açıyor!

GENYAP KAĞITHANE 7000 Her Aileye Kapılarını Açıyor!

GENYAP KAĞITHANE 7000 HER AİLE İÇİN KAPILARINI AÇIYOR!

‘Aile, her şeydir!’ diyerek Genyap Kağıthane 7000 projesini hayata geçiren Genyap İnşaat, Kağıthane’nin en huzurlu ve en değerli mevkisi Osmanpaşa’da yepyeni bir hayat başlatmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kağıthane’nin tam merkezinde, vadinin eşsiz manzarasıyla göz dolduran lokasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Genyap Kağıthane 7000, şehrin en önemli noktalarına kolay ulaşım imkanı sunuyor. 2013 yılında, emlak sektöründe İstanbul’un en çok kazandıran ilçesi olan Kağıthane, ailesine yatırım yapmak isteyenlerin yeni yaşam fırsatı olarak dikkat çekiyor.

Teslimatı Kasım 2016’da başlayan Genyap Kağıthane 7000, ismini proje alanının metrekaresinden alıyor. Toplam 8 bloktan oluşan projede tam 122 adet daire bulunuyor. Proje 2+1, 3+1 normal daire tiplerinin yanı sıra, dubleks olmak üzere 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleriyle de her aileye uygun seçenekler sunuyor.

Genyap Kağıthane 7000, aile yaşamını sahiplenen güçlü konseptiyle geniş ve konforlu dairelerin yanında sosyal donatılarıyla da göz dolduruyor. Kadın ve erkekler için birbirinden ayrı kapalı yüzme havuzları, birbirinden ayrı fitness salonları, saunalar, kafeteryalar, çocuk parkı, kapalı otopark gibi pek çok sosyal imkanı yeni sahipleriyle paylaşıyor. 

Aile hayatınıza keyif katacak her detayın özenle tasarlandığı proje, çocukların güven içinde oynamasını, ebeveynlerin kendilerine zaman ayırabilmesini sağlıyor. 1600 m²’lik spor salonunda hem yüzme hem de diğer sporları yapabilmenize imkan sağlayan Genyap Kağıthane 7000, doğa ile iç içe olan 3300 m²’lik bahçesiyle benzersiz bir huzur ortamı sunuyor. Alanında uzman güvenlik ekibiyle site içerisinde her zaman güvenle yaşamanızı hedefliyor.

Projenin detayları için www.kagithane7000.com adresini inceleyebilir, projeyi görmek ve fiyat bilgisi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Genyap Merkez Satış Ofisi

Adres : Yahya Kemal Mah. Talat Paşa Cad. Engin Sok. No: 55 Kağıthane – İSTANBUL

Tel: (0212) 295 1 295

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2029 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.